După victoriile cu Islanda și Liechtenstein, România mai are de disputat un singur meci în luna septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Este vorba despre partida cu Macedonia de Nord, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45, în deplasare.
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, doar 21 de jucători vor face deplasarea la Skopje. "După accidentările lui Tănase, Alibec și Drăguș, fotbaliști care au părăsit cantonamentul României în aceste zile, a venit rezultatul pozitiv al lui Rotariu la testarea Covid.
Astăzi, portarul Marian Aioani, convocat în premieră la nivelul primei reprezentative, a părăsit cantonamentul, nefăcând parte din lotul pentru Macedonia de Nord. Marian a suferit o accidentare în pregătire, entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile coordonate de staff-ul medical al naționalei, efectuate în această dimineață, au dus la concluzia că acesta nu este disponibil pentru meciul de miercuri", se arată pe site-ul FRF.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
În aceste condiții, cei doi portari pe care Rădoi îi va avea la dispoziție în Macedonia de Nord sunt Florin Niță și Andrei Vlad.

Concluziile lui Rădoi după victoria cu Liechtenstein

Selecționerul României a declarat după victoria cu Liechtenstein de pe Arena Națională că cele 6 puncte câștigate de 'tricolori' în primele partide din această toamnă valoarează, de fapt, 10 puncte.
"Aveam nevoie de cele trei puncte. Ca să fiu sincer, mă așteptam ca scorul să fie mai mare. Îmi pare rău pentru băieți, pentru că și în meciul cu Islanda și în alte partide ne creăm ocazii dar, din păcate, ne pierdem concentrarea exact în momentul cel mai important, cel al finalizării. Aș fi vrut totuși să marcăm mai multe goluri... cel puțin unul în repriza a doua. Pentru că vedem că avem ocazii și nu reușim să marcăm. Avem o grupă echilibrată și echipele care dau cele mai multe goluri Liechtensteinului vor face diferența.
În aceste două partide nu am câștigat doar 6 puncte, ci 10 aș spune eu, pentru că alte meciuri din grupă s-au încheiat la egalitate și am câștigat și de acolo câte două puncte. Dacă vom câștiga și în Macedonia, atunci încercăm să stabilim lucrurile pentru locul doi. Cu Macedonia de Nord va fi un meci mult mai dificil decât acestea două. Vom întâlni o echipă bună care și-a impus jocul și ritmul cu Islanda", a spus Mirel Rădoi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44