Irlanda - Portugalia 0-0 | Cu o defensivă ermentică și cu un portar foarte inspirat, irlandezii i-au anihilat pe portughezi la Dublin. Deși are o singură victorie în această grupă și va termina în urma Luxemburgului, Irlanda a luptat extraordinar pentru un punct în meciul terminat 0-0, pe teren propriu. În meciul de la Lisabona jucat acum 2 luni, Cristiano Ronaldo a adus victoria cu 2 goluri pe final, dar în meciul de joi seară nu l-a putut învinge pe bravul portar Gavin Bazunu.
Fundașul lui Conte de Tottenham, Doherty a fost protagonistul unui faze care a umplut de glume internetul.
Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21
După o adevărată luptă în care vetaranul Pepe a fost eliminat, Portugalia a plecat acasă cu doar un punct și va avea mult de muncă pentru calificarea directă. Duminică, Portugalia va juca avea un medci complicat împotriva Serbiei. Ambele au câte 17 puncte, iar Fernando Santos nu-i va avea în partida de pe Da Luzs din Lisabona pe Joao Cancelo, Bernardo Silva, Ruben Dias, Diogo Jota sau Pepe.

Irlanda - Portugalia 0-0 | Cine este Gavin Bazunu

Gavin Bazunu are doar 19 ani și este considerat o mare speranță în Irlanda. Pe 1 septembrie, în Portugalia - Irlanda 2-1, Bazunu i-a apărat un penalty lui Ronaldo, iar joi seară a reușit să scape fără gol încasat. Crescut de Manchester City, portarul de 1.89 m apără în acest sezon la Portsmouth. Din 21 de partide jucate în Liga a 3-a, Bazunu a avut 5 fără gol primit, iar Guardiola urmărește cu atenție evoluția sa la Portsmouth.
Irlandezii adunaseră doar 5 puncte în primele 6 meciuri din această grupă, iar selecționerul Kenny a titularizat doi fotbaliști din Liga a treia engleză în partida jucată la Dublin. Pentru prima dată în fața unui Aviva Stadium plin, Chiedozie Ogbene a fost titular în atacul Irlandei. Atacantul de 24 de ani născut în Nigeria are un singur gol marcat pentru Rotherham United în ultimii 2 ani!

Irlanda - Portugalia 0-0 | Ronaldo, inimă de aur

Cristiano Ronaldo a fost extrem de supărat după egalul din Irlanda, dar a făcut încă un gest care îl urcă în inimile fanilor. Nu doar fundașii irlandezi i-au făcut marcaj strâns la Dublin. Un fan foarte tânăr a spart barajul de securitate și a pătruns pe teren pentru a-și întâlni idolul. Cristiano Ronaldo i-a răsplătit eforturile și micul irlandez a plecat acasă cu tricoul celui mai bun marcator din istorie, la nivelul echipelor naționale.
Atacantul de 36 de ani de la Manchester United este cunoscut pentru gesturile sale superbe. Portughezul s-a asigurat că micul fan nu are probleme cu poliția și a dat mâna cu el după ce i-a dăruit tricoul.
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
IERI LA 10:21
Ligue 1
Tot mai multe voci contestă victoria lui Lionel Messi din cursa pentru Balonul de Aur
IERI LA 19:59