Irlanda - Portugalia 0-0 | Cu o defensivă ermentică și cu un portar foarte inspirat, irlandezii i-au anihilat pe portughezi la Dublin. Deși are o singură victorie în această grupă și va termina în urma Luxemburgului, Irlanda a luptat extraordinar pentru un punct în meciul terminat 0-0, pe teren propriu. În meciul de la Lisabona jucat acum 2 luni, Cristiano Ronaldo a adus victoria cu 2 goluri pe final, dar în meciul de joi seară nu l-a putut învinge pe bravul portar Gavin Bazunu.
Fundașul lui Conte de Tottenham, Doherty a fost protagonistul unui faze care a umplut de glume internetul.
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
ACUM O ORĂ
După o adevărată luptă în care vetaranul Pepe a fost eliminat, Portugalia a plecat acasă cu doar un punct și va avea mult de muncă pentru calificarea directă. Duminică, Portugalia va juca avea un medci complicat împotriva Serbiei. Ambele au câte 17 puncte, iar Fernando Santos nu-i va avea în partida de pe Da Luzs din Lisabona pe Joao Cancelo, Bernardo Silva, Ruben Dias, Diogo Jota sau Pepe.

Irlanda - Portugalia 0-0 | Cine este Gavin Bazunu

Gavin Bazunu are doar 19 ani și este considerat o mare speranță în Irlanda. Pe 1 septembrie, în Portugalia - Irlanda 2-1, Bazunu i-a apărat un penalty lui Ronaldo, iar joi seară a reușit să scape fără gol încasat. Crescut de Manchester City, portarul de 1.89 m apără în acest sezon la Portsmouth. Din 21 de partide jucate în Liga a 3-a, Bazunu a avut 5 fără gol primit, iar Guardiola urmărește cu atenție evoluția sa la Portsmouth.
Irlandezii adunaseră doar 5 puncte în primele 6 meciuri din această grupă, iar selecționerul Kenny a titularizat doi fotbaliști din Liga a treia engleză în partida jucată la Dublin. Pentru prima dată în fața unui Aviva Stadium plin, Chiedozie Ogbene a fost titular în atacul Irlandei. Atacantul de 24 de ani născut în Nigeria are un singur gol marcat pentru Rotherham United în ultimii 2 ani!

Irlanda - Portugalia 0-0 | Ronaldo, inimă de aur

Cristiano Ronaldo a fost extrem de supărat după egalul din Irlanda, dar a făcut încă un gest care îl urcă în inimile fanilor. Nu doar fundașii irlandezi i-au făcut marcaj strâns la Dublin. Un fan foarte tânăr a spart barajul de securitate și a pătruns pe teren pentru a-și întâlni idolul. Cristiano Ronaldo i-a răsplătit eforturile și micul irlandez a plecat acasă cu tricoul celui mai bun marcator din istorie, la nivelul echipelor naționale.
Atacantul de 36 de ani de la Manchester United este cunoscut pentru gesturile sale superbe. Portughezul s-a asigurat că micul fan nu are probleme cu poliția și a dat mâna cu el după ce i-a dăruit tricoul.
Fotbal
Cristiano Ronaldo, ademenit cu o ofertă imensă! Unde este așteptat
IERI LA 12:32
Premier League
Casemiro, prima reacție după plecarea lui Ronaldo de la United! "Sper să nu-i meargă bine"
IERI LA 10:37