Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irlanda - Portugalia 0-0 | Un portar de 19 ani din liga a treia i-a oprit pe Ronaldo și Bruno Fernandes

Ion Alexandru

Publicat 12/11/2021 la 10:11 GMT+2

Irlanda - Portugalia 0-0 | Gavin Bazunu de la Portsmouth a fost eroul meciului în care Irlanda a reușit un egal cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes. Guardiola îl urmărește cu atenție pe Bazunu! Lusitanii pot pierde calificarea directă în favoarea Serbiei. Cele două echipe sunt la egalitate îniantea ultimei care le va pune față-n față.

Cristiano Ronaldo of Portugal is tackled by Republic of Ireland goalkeeper Gavin Bazunu

Credit imagine: Getty Images

Irlanda - Portugalia 0-0 | Cu o defensivă ermentică și cu un portar foarte inspirat, irlandezii i-au anihilat pe portughezi la Dublin. Deși are o singură victorie în această grupă și va termina în urma Luxemburgului, Irlanda a luptat extraordinar pentru un punct în meciul terminat 0-0, pe teren propriu. În meciul de la Lisabona jucat acum 2 luni, Cristiano Ronaldo a adus victoria cu 2 goluri pe final, dar în meciul de joi seară nu l-a putut învinge pe bravul portar Gavin Bazunu.
Fundașul lui Conte de Tottenham, Doherty a fost protagonistul unui faze care a umplut de glume internetul.
După o adevărată luptă în care vetaranul Pepe a fost eliminat, Portugalia a plecat acasă cu doar un punct și va avea mult de muncă pentru calificarea directă. Duminică, Portugalia va juca avea un medci complicat împotriva Serbiei. Ambele au câte 17 puncte, iar Fernando Santos nu-i va avea în partida de pe Da Luzs din Lisabona pe Joao Cancelo, Bernardo Silva, Ruben Dias, Diogo Jota sau Pepe.

Irlanda - Portugalia 0-0 | Cine este Gavin Bazunu

Gavin Bazunu are doar 19 ani și este considerat o mare speranță în Irlanda. Pe 1 septembrie, în Portugalia - Irlanda 2-1, Bazunu i-a apărat un penalty lui Ronaldo, iar joi seară a reușit să scape fără gol încasat. Crescut de Manchester City, portarul de 1.89 m apără în acest sezon la Portsmouth. Din 21 de partide jucate în Liga a 3-a, Bazunu a avut 5 fără gol primit, iar Guardiola urmărește cu atenție evoluția sa la Portsmouth.
Irlandezii adunaseră doar 5 puncte în primele 6 meciuri din această grupă, iar selecționerul Kenny a titularizat doi fotbaliști din Liga a treia engleză în partida jucată la Dublin. Pentru prima dată în fața unui Aviva Stadium plin, Chiedozie Ogbene a fost titular în atacul Irlandei. Atacantul de 24 de ani născut în Nigeria are un singur gol marcat pentru Rotherham United în ultimii 2 ani!

Irlanda - Portugalia 0-0 | Ronaldo, inimă de aur

Cristiano Ronaldo a fost extrem de supărat după egalul din Irlanda, dar a făcut încă un gest care îl urcă în inimile fanilor. Nu doar fundașii irlandezi i-au făcut marcaj strâns la Dublin. Un fan foarte tânăr a spart barajul de securitate și a pătruns pe teren pentru a-și întâlni idolul. Cristiano Ronaldo i-a răsplătit eforturile și micul irlandez a plecat acasă cu tricoul celui mai bun marcator din istorie, la nivelul echipelor naționale.
Atacantul de 36 de ani de la Manchester United este cunoscut pentru gesturile sale superbe. Portughezul s-a asigurat că micul fan nu are probleme cu poliția și a dat mâna cu el după ce i-a dăruit tricoul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo