UPDATE / Cu puțin timp în urmă s-au încheiat ultimele partide din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar care au fost programate în această seară. Din păcate, România a remizat cu Islanda și are nevoie de jocul rezultatelor pentru a mai termina pe locul doi în grupă. În celelalte 2 partide din grupă, Macedonia de Nord a învins cu 5-0 în Armenia, iar Germania s-a distrat cu Liechtenstein, 9-0.
Spania a profitat de înfrângerea surprinzătoare a Suediei în Georgia și a trecut pe primul loc în Grupa A după victoria din deplasare cu Grecia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Sarabia, care a transformat un penalty în minutul 26. Spania și Suedia se vor confrunta în ultima etapă, la Madrid, iar ibericilor le este acum suficient un egal pentru a merge direct la mondial.
O altă "finală" va avea loc și în grupa A, acolo unde Portugalia și Serbia se află la egalitate de puncte. Lusitanii nu au reușit decât un 0-0 în Irlanda, dar în meciul de acasă cu sârbii le este suficient un egal, pentru că au un golaveraj mai bun.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Victor Pițurcă, propus să preia naționala. "Din '98, cam toate calificările se leagă de numele lui"
ACUM 12 ORE
În grupa H, Croația și Rusia vor juca și ele cu calificarea pe masă în ultima rundă. Rusia s-a impus categoric contra Ciprului, scor 6-0, iar Croația a răsouns apoi cu un 7-1 pe terenul Maltei. Rușii au 2 puncte avans, dar meciul decisiv se va juca în Croația, astfel că Modric & Co au un avantaj important.
Toate rezultatele serii în preliminarii
  • Rusia - Cipru 1-0
  • Malta - Croația 1-7
  • Slovacia - Slovenia 2-2
  • Georgia - Suedia 2-0
  • Grecia - Spania 0-1
  • Azerbaijan – Luxemburg 1-3
  • Irlanda - Portugalia 0-0
  • Armenia - Macedonia de Nord 0-5
  • Germania - Liechtenstein 9-0
  • România - Islanda 0-0
Știrea inițială
Zlatan Ibrahimovic nu s-a putut bucura de revenirea în echipa națională a Suediei. Scandinavii au fost învinși de Georgia, scor 2-0, grație golurilor marcate de Kvaratskhelia și riscă să piardă prima poziție în dauna Spaniei.
În ciuda celor 90 de minute jucate de Ibra, acesta nu a reușit să-și lase amprenta asupra jocului suedezilor.
Rusia s-a distrat cu Cipru în grupa H, câștigând cu 6-0, grație golurilor marcate de Erokhin x2, Smolov, Mostovoy, Sutormin și Zabolotnyi. În cazul puțin probabil în care Croația va pierde în Malta, Rusia se va califica la Campionatul Mondial de anul viitor.
Citește și:

Rezultatele serii:

Armenia – Macedonia de Nord 0-5
Azerbaijan – Luxemburg 1-3
Georgia – Suedia 2-0
Rusia – Cipru 6-0
Germania – Liechtenstein
Grecia – Spania
Irlanda – Portugalia
Malta – Croația
România – Islanda
Slovacia – Slovenia
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
27/11/2021 LA 20:03
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Italia ar putea avea probleme în eventualul duel cu Portugalia! 5 titulari, pasibili de suspendare
27/11/2021 LA 07:46