România a obținut o victorie extrem de importantă împotriva Armeniei, scor 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Astfel, șansele tricolorilor de a termina pe locul doi în grupă au crescut considerabil, dar Mirel Rădoi nu va fi pe bancă la meciul / meciurile din baraj.
Deși nu a pomenit nimic la flash-interviul de după meci, selecționerul a creat stupoare la conferința de presă de după meci, când a anunțat că nu va continua la echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie.

Mirel Rădoi va pleca de la națională după preliminariile Campionatului Mondial

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00
"E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!
Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători.", a spus Rădoi, citat de gsp.ro.
Rădoi a fost foarte ferm în mesajul pe care l-a transmis și e clar că totul a fost planificat de către selecționer, rezultatul de azi nefiind unul care să-i dea motive să ia la repezeală o astfel de decizie.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43