Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Germania 0-1, în preliminariile CM 2022. Ciprian Marica a criticat strategia lui Rădoi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 29/03/2021 la 09:57 GMT+3

Ciprian Marica este de părere că tactica aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Germania a fost mult prea riscantă pentru un meci atât de dificil.

Ciprian Marica, fostul internațional român

Credit imagine: Eurosport

„Am avut o abordare curajoasă, dar riscantă! Până la urmă, terminăm cu regretul că am trecut pe lângă un rezultat mare. Cine vede scorul spune că e onorabil. Nu ne-am făcut de râs, ba chiar am fost la mâna noastră. Am avut șanse pe final. Germania parcă juca un amical, jucătorii erau destul de relaxați.Mario Camora nu a fost cea mai inspirată alegere a lui Mirel Rădoi. Alcătuirea primului «11» trebuia să fie cea din repriza a doua, cu Toșca în partea stângă. Camora a fost neinspirat”, a afirmat Marica la PROTV.
A fost o tactică riscantă! I-am chinuit pe Mihăilă și pe Ianis, puși să facă atât de mult faza defensivă!
”Nu am contat prea mult în atac în prima repriză și nu am ținut de minge așa cum ne-am fi așteptat. Au fost câteva lucruri care au scârțâit, care nu au plăcut ochiului”, a declarat Marica după înfrângerea României în fața Germaniei.

România - Germania 0-1. Marica a oferit soluția pentru Mirel Rădoi

Marica este de părere că România trebuia să joace defensiv și să se bazeze pe cartea contraatacului.
”Singura arma pe care o aveam era contraatacul! Nu avea rost să-l chemăm pe Mihailă și să-l obosim! Trebuia să-l lăsam proaspăt pe faza ofensivă. Și ne lipsește un jucător de atac, de pătrundere. Încă suntem în căutarea lui.
Una peste alta, jucătorii noștri ies bine după acest joc pentru că scorul este unul decent. Dar cred ca puteam mai mult cu o altă abordare a jocului”, a afirmat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo