Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Sunt dezamăgit! Ne e foame de victorii!" Reacția lui Ianis Hagi după meciul cu Germania

Bianca Dumitru

Actualizat 09/10/2021 la 00:32 GMT+3

România a fost aproape de un rezultat istoric în această seară, în fața Germaniei, pe care a condus-o timp de 52 de minute. 'Tricolorii' au cedat, însă, pe final, când Muller a înscris golul victoriei. După meci, Ianis Hagi a vorbit despre prestația României.

Ianis Hagi a deschis scorul în Germania - România

Credit imagine: Getty Images

România a deschis scorul în minutul 9 al meciului cu Germania după un gol marcat de Ianis Hagi, care a intrat în careu, a trecut de doi apărători nemți, trimițându-i balonul printre picioare lui Rudiger, și a șutat pe jos.
La finalul partidei, Ianis Hagi a declarat că este dezamăgit de faptul că echipa nu a reușit să obțină niciun punct din această deplasare, dar a spus că va alerga oricât și în meciul de luni, cu Armenia.
"Nici nu vreau să mă gândesc la golul meu de astăzi pentru că plecăm fără punct de aici. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. Sunt dezamăgit, când conduci la pauză te gândești să ții de scor, să îi prinzi pe contraatac, să mai înscrii...
E clar că într-o deplasare de genul ăsta e greu să scapi fără gol. Și un egal era bun pentru noi, dar am primit acel gol și am pierdut cele trei puncte. Suntem triști, dar vom analiza meciul ăsta și ne vom concentra pe ceea ce avem de făcut luni, când urmează un meci foarte important.
Ușor-ușor, grupul devine foarte puternic. Putem să spunem că suntem o echipă mai bună pentru că am pierdut cu 1-0 acasă și cu 2-1 aici, dar depindem de rezultate. E clar că avem altă față, dar viitorul va spune totul. Ne e foame de rezultate și, chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, ne e foame să ne apărăm, să scoatem un rezultat bun în deplasare. Pentru România vom alerga mereu", a spus Ianis Hagi, după meciul de la Hamburg, la Pro TV.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo