România a deschis scorul în minutul 9 al meciului cu Germania după un gol marcat de Ianis Hagi, care a intrat în careu, a trecut de doi apărători nemți, trimițându-i balonul printre picioare lui Rudiger, și a șutat pe jos.
La finalul partidei, Ianis Hagi a declarat că este dezamăgit de faptul că echipa nu a reușit să obțină niciun punct din această deplasare, dar a spus că va alerga oricât și în meciul de luni, cu Armenia.
"Nici nu vreau să mă gândesc la golul meu de astăzi pentru că plecăm fără punct de aici. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. Sunt dezamăgit, când conduci la pauză te gândești să ții de scor, să îi prinzi pe contraatac, să mai înscrii...
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
E clar că într-o deplasare de genul ăsta e greu să scapi fără gol. Și un egal era bun pentru noi, dar am primit acel gol și am pierdut cele trei puncte. Suntem triști, dar vom analiza meciul ăsta și ne vom concentra pe ceea ce avem de făcut luni, când urmează un meci foarte important.
Ușor-ușor, grupul devine foarte puternic. Putem să spunem că suntem o echipă mai bună pentru că am pierdut cu 1-0 acasă și cu 2-1 aici, dar depindem de rezultate. E clar că avem altă față, dar viitorul va spune totul. Ne e foame de rezultate și, chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, ne e foame să ne apărăm, să scoatem un rezultat bun în deplasare. Pentru România vom alerga mereu", a spus Ianis Hagi, după meciul de la Hamburg, la Pro TV.

Clasamentul grupei J

  • 1. Germania - 18 puncte (19-3)
  • 2. Macedonia de Nord - 12 puncte (15-6)
  • 3. Armenia - 12 puncte (8-10)
  • 4. România - 10 puncte (10-8)
  • 5. Islanda - 5 puncte (7-15)
  • 6. Liechtenstein - 1 punct (2-19)
Pentru echipa națională a României urmează luni, de la ora 21:45, meciul cu Armenia, care va avea loc la București.
Romanian Liga I
Adi Mutu, sunat în miezul nopții de Gică Hagi pentru un transfer: "Cu el în echipă iau titlul"
31/10/2022 LA 18:24
Scottish Premiership
Ianis Hagi, primele imagini de la antrenamente după accidentarea teribilă suferită în ianuarie
24/10/2022 LA 11:57