Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiuni la națională! Răzvan Marin, săgeți către Mirel Rădoi: "Sunt nervos! Întrebaţi-l pe el de ce nu joc!"

Irina Aldea

Actualizat 09/09/2021 la 01:03 GMT+3

Naționala României a terminat la egaliate, miercuri seară, la Skopje, scor 0-0, meciul disputat împotriva selecţionatei Macedoniei de Nord, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

România a obținut o remiză albă în Macedonia de Nord, 0-0, după o partidă dominată de gazde. În acest condiții, tricolorii lui Mirel Rădoi au o mare șansă să obțină locul doi în grupă și să se califice în play-off-ul de calificare la Mondial. Selecționerul României a fost vizat de "săgețile" lui Răzvan Marin după meci, acuzându-l că nu joacă suficient de mult.
România rămâne pe locul 3 în grupă, dar distanța față de Armenia se păstrează: un singur punct diferență. Macedonia de Nord e pe 4, dar pare să aibă o șansă în plus față de Armenia în lupta pentru poziția secundă. Germania s-a impus la scor de neprezentare în Islanda și cu 5 victorii și o înfrângere (contra adversarei României de azi) e lider și, în mod normal, nu va mai ceda șefia grupei.

Răzvan Marin, atac la Mirel Rădoi după meciul cu Macedonia

Primele tensiuni ies la iveală în cadrul echipei naționale a României. Răzvan Marin a răbufnit la finalul partidei cu Macedonia, meci în care a fost introdus pe teren în minutul 63, în locul lui Dragoş Nedelcu. În meciul cu Islanda, Marin a prins şi mai puţine minute. A fost introdus de Mirel Rădoi în teren în minutul 76, în locul lui Dennis Man. Marin a fost titular doar cu Liechtenstein.
"Nu sunt mulţumit să vin la echipa naţională doar să joc un meci cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului şi merg mai departe. Sunt nemulţumit şi pentru rezultat şi pentru că n-am jucat mai mult în acest meciuri. Cred că şi în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club şi vom vedea în octombrie ce va fi.
Terenul cred că aţi văzut că a fost un teren prost, dar până la urmă şi ei au jucat pe acelaşi teren. S-a şi acumulat oboseală. Acum mergem la echipele de club şi vom vedea după. Nu, nu mi-a spus nimeni nimic. Acum sunt destul de nervos şi supărat după meci. Nu vreau să vorbesc mai multe. Vom vedea.
O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniştit, să joc şi pe poziţia unde dau cel mai bun randament şi apoi vom vedea. Eu sunt doar un jucător, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pe teren şi atâta tot Specialiştii de pe la televizor poate să spună lucrurile astea, domnul selecţioner. Nu se pune problema să renunţ la naţională, sunt încă tânăr", a spus Răzvan Marin după Macedonia de Nord – România 0-0.

Mirel Rădoi a oferit replica imediat după atacul lui Răzvan Marin

Replica lui Mirel Rădoi a venit la doar câteva minute după atacul lui Răzvan Marin. Selecţionerul nu a dorit în primă fază să ofere o explicație și să respingă acuzațiile că ar exista probleme cu anumiți jucători: a încercat să respingă acuzaţiile că sunt probleme cu: "Aşa v-a spus dumneavoastră (n.r. să îl întrebe de ce nu joacă Marin îndeajuns la națională)? Eu dacă am o problemă cu un jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră, întâi o discut cu el şi după aceea o să răspund ceea ce avem de răspuns. Problema unui jucător sau a altuia.
Ştiu că au fost anumite discuţii, că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin. Până la partida cu Islanda eram acuzat că de ce nu bat un mijlocaş defensiv şi îl bag pe Răzvan Marin acolo, acum când nu mai joacă Răzvan Marin acolo, sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin şi că este nemulţumit. În situaţiile astea e simplu, avem patru jucători pentru două poziţii. Cum a fost la aceste acţiuni…Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu şi Olaru", a declarat Mirel Rădoi, potrivit AS.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo