După momentul nefericit din finalul primei reprize a meciului dintre Danemarca și Finlanda, care a făcut înconjurul lumii, fostul medic al echipei naționale a României, Pompiliu Popescu, și-a amintit prin ce au trecut 'tricolorii' la Campionatul European din 2008.
Doctorul a povestit că, la meciul cu Italia, Mirel Rădoi a suferit o lipotimie cauzată de un traumatism suferit în urma unei ciocniri violente de Răzvan Raț. Actualul selecționer al României a rămas atunci inconștient pe gazon, iar medicul s-a văzut nevoit să alerge după un cărucior pentru a-l transporta la ambulanță.
Pompiliu Popescu și-a amintit și de incidentul în care a fost implicat Ciprian Marica, tot în 2008, după ce s-a lovit cap în cap cu Marius Niculae, în timpul unui antrenament al tricolorilor.
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28
"Noi am avut la Campionatul European din 2008 două situații. Una a fost cu Mirel Rădoi și cealaltă, înainte de a începe Campionatul European, chiar cu Marica. S-a ciocnit cap în cap cu Marius Niculae și și-a pierdut cunostința. A fost cu el la spital, l-am urmărit toată noaptea. Am stat de gardă la patul lui.
Acestea sunt lipotimii cauzate de traumatisme. Și în cazul lui Mirel Rădoi, care s-a ciocnit, în meciul cu Italia, de Raț. Rădoi și-a pierdut cunostința și, până a venit salvarea, a trebuit să alerg după un cărucior în afara stadionului, iar acolo nu am rămas decât eu cu el, așteptând salvarea. Deci și UEFA are unele sincope, în schimb regulamentele și procedurile sunt foarte clare", a declarat fostul doctor al echipei naționale a României, Pompiliu Popescu, la Pro TV.

Eriksen ar fi făcut un infarct pe teren

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020, și a fost resuscitat chiar pe teren. Medicii au intervenit imediat și l-au resuscitat pe mijlocașul danez, sub privirile îngrijorate ale coechipierilor.
Fotbalistul a fost transportat, ulterior, la spital, de unde au venit vești îmbucurătoare, potrivit cărora Eriksen se află în afara oricărui pericol, fiind stabil și conștient.
Romanian Liga I
Octavian Popescu, în atenția unui club din Premier League! "E prea firav pentru campionatul Angliei"
20/04/2022 LA 10:30
Romanian Liga I
Reacția celor de la Farul după anunțul că FCSB vrea să-l împrumute pe Florinel Coman la Constanța
15/04/2022 LA 14:09