Fără campioană și retrogradate în acest sezon. Așa a hotărât Federația olandeză, dar jucătorii importanți se revoltă după ce munca lor din acest sezon a fost șteasă cu buretele din cauza pandemiei de coronavirus.
Căpitanul sărb al lui Ajax, Dușan Tadic este dispus să joace o finală cu Alkmaar. Tadic a dat 16 goluri și 21 de pase decisive în acest sezon al campionatului olandez.
Este un adevărat dezastru să nu avem o campioană a Olandei - Dușan Tadic
Eredivisie
VIDEO | Dusan Tadic, atacat de fanii rivalei după derby-ul PSV-Ajax! "Lăncierii" au depus plângere
01/03/2021 LA 07:58
Ajax, echipă la care joacă Răzvan Marin, lider în Eredivisie la egalitate de puncte cu AZ Alkmaar, dar cu golaveraj mai bun, va fi calificată în grupele viitoarei ediţii a Ligii Campionilor, potrivit KNVB (Federația Olandeză de Fotbal). O decizie definitivă a UEFA în această privinţă se va lua pe 25 mai.
Alkmaar va trebui să joace două tururi preliminare pentru a accede în grupele Ligii Campionilor.
Nu sunt cu adevărat bucuros, cum aş putea să fiu? Nu e posibil ca în acest sezon să nu fie desemnată campioana Olandei. Suntem pe primul loc în clasament, aş accepta chiar să joc o finală cu AZ Alkmaar ca să stabilim o câştigătoare a campionatului. Sunt de acord, e o perioadă grea pentru noi toţi şi prioritatea e cu siguranţă sănătatea tuturor oamenilor de pe glob. Obiectivul e să ne întoarcem cât mai repede la normalitate, învingând coronavirusul şi lăsând la o parte această pagină urâtă a vieţii noastre. Acestea fiind spuse, sunt un fotbalist profesionist, îmi place să joc fotbal, să câştig partide, să câştig partide, să înalţ trofee, să muncesc mult în fiecare zi ca să ating nişte ţinte - Dușan Tadic
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47