Primul ministru al Olandei, Mark Rutte a interzis meciurile de fotbal până la 1 septembrie, iar Federația a reacționat. Sezonul este anulat, iar șeful lui Ajax Edwin Van der Sar este convins că este o decizie normală.
Ca jucător, dar și în postura de conducător am vrut mereu să câștig trofee pe teren. Având în vedere această situație fără precedent este o decizie de înțeles. Sunt lucuri mult mai importante decât fotbalul acum de rezolvat.

Fără campioană și retrogradate

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Federaţia Olandeză de Fotbal a hotărât să încheie ediţia de anul acesta a Eredivisie din cauza pandemiei de coronavirus. Nicio echipă nu a fost declarată campioană. Ajax şi AZ Alkmaar vor evolua în Liga Campionilor, fiind primele două echipe clasate în Eredivisie.
Din cauză că mai trebuiau disputate nouă etape până la încheierea la termen a campionatului, nicio echipă nu a fost declarată campioană.

Ajax a ratat titlu de campioană

Credit imagine: Getty Images

Cu toate acestea, primele două clasate la momentul suspendării competiţiei, Ajax şi AZ Alkmaar vor avea şansa să evolueze în Liga Campionilor, iar Feyenoord, PSV şi Willem II vor merge în Europa League.
În acest sezon, nicio formaţie olandeză nu va promova sau retrograda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
14/01/2022 LA 14:36
Eredivisie
Ajax l-a cedat pe David Neres la Șahtior! "Lăncierii" vor un jucător din Premier League în locul său
14/01/2022 LA 13:55