Totti a fost o adevărată legendă pentru AS Roma. În ciuda faptului că a fost momit, de-a lungul timpului, cu sume impresionante, "Er Pupone" nu a "trădat". A petrecut 37 de ani în tricoul giallorossi și a devenit cel mai emblematic jucător din istoria grupării.
În consecință, Totti e considerat de toți fanii Romei un adevărat erou, alegând să lupte pentru echipa de suflet în detrimentul banilor și a trofeelor.
Și după retragere simbolul formației din Cetatea Eternă continuă să aibă un rol esențial în viața suporterilor, lucru demonstrat de o poveste care a devenit extrem de mediatizată în ultimele zile, în Italia. Concret, Ilenia Matilli a fost trezită din comă de vocea lui Totti.
Serie A
Totti rămâne uriaș și după retragere. Care sunt cele două mari regrete dintr-o carieră uimitoare
12/03/2021 LA 12:24

Totti face "minuni" și după retragere

În decembrie 2019, Ilenia, care evoluează pentru Lazio, dar iubește de când se știe Roma, a avut un accident de mașină teribil. În urma acestuia, Martina Oro, cea mai bună prietenă a sa și-a pierdut viața. Jucătoarea de 19 ani a intrat în comă, iar medicii au fost rezervați privind recuperarea ei.
În ultimele luni, părinții au încercat mai multe metode care să o facă să se trezească din comă, cele mai multe fiind legate de imnul și cântecele suporterilor Romei. Medicii i-au transmis familiei că astfel de procedee dau uneori rezultate, astfel că apropiații și-au pus multe speranțe în acest sens.
Cazul ei a fost mediatizat, iar Totti a aflat de iubirea jucătoarei pentru Roma, lucru care l-a impresionat. Fostul căpitan a ținut să îi trimită un mesaj și, la scurt timp după ce părinții i-au pus înregistrarea, tânăra s-a trezit.
"Ilenia, nu renunţa, poţi trece peste asta. Suntem cu toţii alături de tine", i-a transmis fostul căpitan al Romei.
În prezent Ilenia face pași mici, dar siguri spre o recuperare totală, iar părinții ei au ținut să îi mulțumească lui Totti pentru că a salvat-o.
"Vocea ta fantastică, combinată cu pasiunea şi cu dragostea pe care Ilenia a avut-o mereu pentru Roma au ajutat la trezirea ei din comă, au dus la revenirea zâmbetului contagios, fără care nu poţi trăi şi la ochii plini de lumină şi fericire. Ilenia de-abia aşteaptă să te vadă", au spus aceştia, citaţi de repubblica.it.
Serie A
Francesco Totti a devenit impresar. Primul jucător semnat de legendarul Totti este de la Juventus
31/07/2020 LA 09:56
Fotbal
Antonio Rudiger a trimis un mesaj după moartea jucătorului camerunez care a fost la U Cluj
26/05/2020 LA 08:09