Oficialii bianconerilor au anunțat la finalul săptămânii trecute că CR7 va continua la Torino cel puțin până în 2022, când îi expiră contractul. O decizie care nu e în avantajul clubului, e convins Antonio Cassano, care nu se află la primele critici la adresa lusitanului.
Fost fotbalist la Roma, Real, Milan sau Inter, Cassano crede că portughezul e mult prea egoist și nu poate performa la o formație care nu se concentrează strict pe un fotbal care să îl aibă pe CR7 vioara întâi. Pentru a-și argumenta spusele, fostul vârf a făcut referire la sezonul trecut, când Sarri a imprimat un joc ofensiv echipei, dar a plătit cu postul pentru că formația nu a performat în Champions League. Asta pentru că jocul nu era concentrat strict pe nevoile lui Ronaldo, tehnicianul italian dorind ca jucătorii să evolueze într-un tot unitar, nu doar pentru ca lusitanul să înscrie.
"Dacă îl vinzi pe Ronaldo, ai bani să iei doi jucători de top. Anul trecut, Sarri a etalat cel mai bun joc al lui Juventus din ultimii ani și a fost demis. Problema lui a fost Ronaldo. Nu poți să ai un antrenor care să vrea să joace fotbal cu Cristiano, trebuie să joace pentru Cristiano. El se gândesște doar la obiectivele și recordurile lui", a spus Cassano, potrivit Marca.
Serie A
Cristiano Ronaldo nu va juca cu Atalanta din cauza unei accidentări! Cât va lipsi portughezul
IERI LA 12:06

Juventus a greșit aducându-l pe Pirlo să îl antreneze pe Ronaldo

Nu doar că înlocuirea lui Sarri a fost o greșeală, în opinia lui Cassano, dar Andrea Agnelli a ales neinspirat înlocuitorul. Pirlo nu are suficientă experiență astfel încât să gestioneze un vestiar în care se află Ronaldo. În plus, fotbaliștii tineri sunt supuși unei presiuni constante din partea portughezului, obișnuit cu trofee, și pot claca, dacă nu au o personalitate puternică.
"Dacă ești președinte la un club și vrei să începi un ciclu nou, nu poți să numești un antrenor tânăr, începător, și să te aștepți să gestioneze relația cu un fotbalist precum Ronaldo. Asta e valabil și pentru tinerii fotbaliști. Cei care nu au personalitate foarte puternică au mari probleme în teren, alături de Cristiano. Uitați-vă la Dejan (n.r. Kulusesvski), de exemplu", a mai spus Cassano.
Serie A
Radu Drăgușin, convins de Ronaldo să rămână la Juventus: "E un vis împlinit! El l-a sfătuit!"
17/04/2021 LA 05:22
Fotbal
"Eu i-am înțeles cel mai bine pe Messi și Cristiano Ronaldo!" Dezvăluirile lui Gonzalo Higuain
15/04/2021 LA 07:15