Cristiano Ronaldo a primit un cadou special înaintea meciului dintre Juventus și Benevento, scor 0-1, în etapa a 28-a din Serie A.
Atacantul lusitan, devenit recent cel mai bun marcator din istoria fotbalului (770 de goluri), a primit un tricou inscripționat cu mesajul "G.O.A.T." - Greatest Of All Time (trad. - Cel mai bun din toate timpurile).
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Juventus, învinsă pe teren propriu de micuța Benevento

Ziua magică a lui Ronaldo s-a transformat rapid în coșmar. Juventus a controlat autoritar partida, însă n-a reușit să înscrie. Ocaziile numeroase ale "bianconerilor" s-au răzbunat în minutul 69, când Benevento a dat lovitura prin Adolfo Gaich, la singurul șut pe poartă expediat de oaspeți.
În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo a mai avut o ocazie importantă. CR7 a expediat un șut periculos, dar goalkeeper-ul Lorenzo Muntipo s-a aflat din nou la post și a salvat.
A fost cea de-a doua înfrângere suferită de Juventus pe teren propriu, în actualul sezon din Serie A. Astfel, trupa lui Pirlo rămâne pe locul 3, la 11 puncte în spatele liderului Inter, după 27 de meciuri disputate.

Cristiano Ronaldo va rămâne la Juventus și în următorul sezon

La finalul meciului de la Torino, directorul sportiv Fabio Paratici a fost întrebat despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Lusitanul mai are contract până în vara anului 2022, dar în presa italiană s-a vorbit despre o posibilă plecare încă din această vară.
Oficialul campioanei Italiei a asigurat însă că Ronaldo va face parte din planurile "bianconerilor" și în următoarea stagiune:
"Am decis să-l păstrăm pe Cristiano Ronaldo. Este cel mai bun fotbalist din lume și va rămâne alături de noi", a spus Fabio Paratici, pentru Sky Sport.
Serie A
Juve a recunoscut că l-a ratat pe Haaland "la milimetru". Cum a căzut afacerea
10/09/2021 LA 10:03
Serie A
Era post-Ronaldo a început dezastruos. Juventus, înfrângere istorică, pe teren propriu, în Serie A
28/08/2021 LA 21:02