Nu mai puțin de șase cazuri de COVID-19 au fost depistate înainte de reluarea Ligii 2 la Petrolul Ploiești. Prahovenii au repetat azi testele, însă rezultatul nu a fost diferit. Vestea bună este că persoanele depistate pozitiv sunt asimptomatice.Bogdan Nica, şeful DSP Prahova, a dezvăluit pentru AntenaSport faptul că al doilea set de teste, pe care cei de la Petrolul l-au făcut cu o firmă privată, a confirmat faptul că 5 jucători şi un om din staff sunt pozitivi.
"Toate testele de la Petrolul s-au confirmat. Sunt şase persoane infectate: cinci jucători şi cineva din staff. Cu toţii sunt asimptomatici. Au intrat în izolare. Testele au fost făcute cu o firmă privată. Nu au crezut în primul test şi au apelat la o firmă privată. Să sperăm că vor fi bine după zilele în care vor sta în izolare şi vor putea juca pe 11", a spus Bogdan Nica, şeful DSP Prahova.

Petrolul Ploiești riscă o amendă uriașă din partea FRF

Fotbal
S-a rezolvat situația juridică a unui club istoric! Petrolul și-a redobândit mărcile
18/11/2021 LA 14:43
Conform protocolului sanitar impus de Federația Română de Fotbal, Petrolul ar putea încasa cea mai mare amendă, adică 100.000 de lei, circa 20.000 de euro. Iată ce prevede protocolul publicat de FRF: Amendă de 100.000 de lei pentru apariţia la un club a unui focar de infecţie (minimum 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcţia deţinută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru COVID-19.
Cazurile de COVID-19 de la Petrolul au fost confirmate de DSP: "Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate", a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.
Fotbal
FRF, anunț oficial! UTA – Petrolul a fost amânat! 6 persoane au fost infectate cu coronavirus
02/07/2020 LA 15:11
Fotbal
Petrolul Ploiești, considerat focar de infecție cu coronavirus! Reacția prahovenilor
02/07/2020 LA 12:30