Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Petrolul și-a ales noul antrenor, după demiterea lui Pîrvu! Nu a mai activat de aproape un an

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/03/2024 la 16:02 GMT+2

Petrolul Ploiești este în căutarea unui nou antrenor, iar conducerea prahoveană s-ar fi decis asupra înlocuitorului lui Florin Pîrvu. "Lupii galbeni" au ratat play-off-ul în penultima ultima etapă și vor lupta pentru evitarea retrogradării în finalul acestui sezon.

Petrolul Ploiești. Sursă foto: Petrolul, Facebook

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Conducerea Petrolului a decis să-l demită pe Florin Pîrvu, după ratarea calificării în play-off. Ploieștenii au ieșit din cursa pentru primele 6 încă din penultima etapă a sezonului regular. Aceștia au înregistrat 4 înfrângeri consecutive, iar antrenorul Florin Pîrvu a fost demis la o zi după partida cu Sepsi, din tapa 30.
De atunci, șefii clubului au alcătuit o listă scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Pîrvu. Variantele Liviu Ciobotariu și Marius Șumudică par să nu fie realiste, având în vedere că aceștia așteaptă oferte mai degrabă din străinătate.
Astfel, favorit să o preia pe Petrolul înaintea startului play-out-ului este Laszlo Balint, fost antrenor al celor de la UTA sau Universitatea Craiova, conform digisport. Balint ar fi fost dorit și în iarnă de ploieșteni, dar aceștia au decis să căntinue cu Florin Pîrvu.
Citește și:

Laszlo Balint, dorit la Petrolul

Tehnician tânăr, la 44 de ani, Laszlo Balint s-a remarcat în fotbalul românesc în ultimii ani ca antrenor al celor de la UTA Arad. Performanțele sale de pe banca "Bătrânei Doamne" au fost apreciate de conducerea Universității Craiova în startul sezonului trecut, dar acesta nu a rezistat mai mult de 7 meciuri în Oltenia.
Balint a avut ultima experiență ca antrenor tot la UTA Arad, în sezonul trecut. Acesta avea să fie demis după 22 de meciuri, în aprilie, iar de atunci nu a mai avut vreun angajament. Astfel, Balint ar putea reveni în antrenorat, după aproape 11 luni de inactivitate.
Acesta nu va avea o misiune ușoară la Petrolul. Se anunță o bătălie acerbă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. "Lupii galbeni" vor intra în play-out cu 18 puncte, după rotunjire, la doar două puncte de locul de baraj ocupat de FC U Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo