Pique este un lider și asta s-a văzut după 2-8 cu Bayern Munchen. Fundașul catalan a spus tot ce a avut pe suflet după ce echipa sa a fost demolată pe Da Luz. Thomas Muller și brazilianul Coutinho, cumpărat de Barcelona cu 145 de milioane și împrumutat la Munchen, au reușit câte o dublă în victoria lui Bayern. Ivan Perisic, Serge Gnabry, Joshua Kimmich și Robert Lewandowski au fost și ei pe lista marcatorilor într-un meci istoric al UEFA champions League.
"Am atins fundul prăpastiei! Nu este prima oară, nu este a doua și nici măcar a treia. Nu suntem pe drumul cel bun! Antrenorii și jucătorii au fost mereu alături, dar s-au adunat deja mai mulți ani la rând în care nu mai suntem competitivi la nivel european. Trebuie să ne recunoaștem greșelile, să analizăm intern și să decidem ce este mai bine pentru club. Această seară nu este demnă de Barcelona!" a spus Pique după înfrângerea grea de la Lisabona.
De 5 ori câștigătoare a trofeului Champions League, Barcelona s-a impus ultima dată în cea mai importantă competiție europeană în 2015. Echipa catalană a pierdut și titlul în acest sezon din La Liga în fața marii rivale Real Madrid.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 8 ORE
"A fost un meci oribil! Este o rușine și va lasă o pată pe istoria clubului! Este foarte greu de acceptat ce s-a întâmplat, dar sperăm să câștigăm ceva din această seară grea" a continuat Pique.
https://i.eurosport.com/2020/08/14/2864182.jpg

Quique Setian va pleca după Barcelona - Bayern 2-8

Antrenorul Barcelonei, Quique Setien nu a oferit indicații în privința viitorului său, dar este imposibil ca el să rămână după ce a ratat toate obiectivele.
"Viitorul meu la Barcelona nu depinde de mine! Trebuie să fie făcută o analiză internă foarte serioasă și vom vedea toate aspectele" a spus Quique Seien după înfrângerea cu 2-8 de pe Da Luz.
Arhitectul dezastrului de la Barcelona, președintele Bartomeu a vorbit pentru televiziunea spaniolă Movistar Plus: "Nu este momentul pentru a lua o decizie rapidă, ci este momentul pentru scuze către fanii noștri și membri familiei Barca. Suferim și vom lua o decizie săptămâna viitoare. Știu ce înseamnă pentru toți catalanii această înfrângere!"
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 9 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 10 ORE