Manchester City s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a câștigat și returul cu Borussia Dortmund cu același scor cu care se impusese în tur, 2-1. Phil Foden a marcat golul victoriei cetățenilor, dar englezul a avut motive să fie nervos la finalul întâlnirii.
Firma care îi administrează contul de Twitter a postat un mesaj războinic la adresa lui Kylian Mbappe, dat fiind faptul că Manchester City va lupta cu PSG pentru un loc în marea finală de la Istanbul.
"Ești gata, Mbappe?", a fost mesajul apărut pe contul lui Foden.
Fotbal
Phil Foden, comparat de contul oficial de Twitter al lui Manchester City cu un jucător român
05/05/2021 LA 09:09

Phil Foden a ordonat ca tweet-ul să fie șters imediat

Când a văzut mesajul postat în numele său, Foden a luat foc și a ordonat imediat ca acesta să fie șters. Așa s-a și întâmplat, doar că faptul a fost deja consumat și postarea s-a viralizat repede pe Twitter, iar englezul de 20 de ani a fost taxat de majoritatea utilizatorilor.
Daily Mail scrie că Foden va renunța la serviciile firmei angajate să-i gestioneze conturile de pe rețelele sociale.
Phil Foden nu este primul jucător al lui Manchetser City care întâmpină astfel de probleme. Raheem Sterling a renunțat la vechea firmă care îi administra relaționarea publică, după ce aceasta dezvăluise prematur că el va purta banderola de căpitan cu ocazia meciului cu numărul 50 pentru naționala Albionului (un meci cu Olanda din Liga Națiunilor-2019).
Liga
Real Madrid pregătește un super-transfer de la Manchester City! Jucătorul dorit de Zidane
27/12/2020 LA 09:55
Premier League
Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei a 30-a din Premier League
23/06/2020 LA 10:45