Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Foden, foarte furios după ce pe contul său de Twitter a apărut un mesaj provocator pentru Mbappe

Nicu Savin

Publicat 15/04/2021 la 15:26 GMT+3

Foden a marcat golul care a adus liniștea în tabăra lui Manchester City în meciul retur cu Borussia Dortmund, din sferturile de finală ale Champions League. Totuși, tânărul fotbalist englez nu s-a bucurat prea mult după meci, deoarece a fost scors din sărite de un mesaj postat pe contul său de Twitter de către firma angajată să-l administreze.

Phil Foden

Credit imagine: Getty Images

Manchester City s-a calificat în semifinalele Champions League, după ce a câștigat și returul cu Borussia Dortmund cu același scor cu care se impusese în tur, 2-1. Phil Foden a marcat golul victoriei cetățenilor, dar englezul a avut motive să fie nervos la finalul întâlnirii.
Firma care îi administrează contul de Twitter a postat un mesaj războinic la adresa lui Kylian Mbappe, dat fiind faptul că Manchester City va lupta cu PSG pentru un loc în marea finală de la Istanbul.
"Ești gata, Mbappe?", a fost mesajul apărut pe contul lui Foden.

Phil Foden a ordonat ca tweet-ul să fie șters imediat

Când a văzut mesajul postat în numele său, Foden a luat foc și a ordonat imediat ca acesta să fie șters. Așa s-a și întâmplat, doar că faptul a fost deja consumat și postarea s-a viralizat repede pe Twitter, iar englezul de 20 de ani a fost taxat de majoritatea utilizatorilor.
Daily Mail scrie că Foden va renunța la serviciile firmei angajate să-i gestioneze conturile de pe rețelele sociale.
Phil Foden nu este primul jucător al lui Manchetser City care întâmpină astfel de probleme. Raheem Sterling a renunțat la vechea firmă care îi administra relaționarea publică, după ce aceasta dezvăluise prematur că el va purta banderola de căpitan cu ocazia meciului cu numărul 50 pentru naționala Albionului (un meci cu Olanda din Liga Națiunilor-2019).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo