Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, victorie în liniște

Ion Alexandru

Actualizat 07/10/2019 la 11:52 GMT+3

Guardiola a fost de multe ori critic la adresa fanilor lui Manchester City și i-a indemnat să facă gălăgie la meciurile de acasă. În Champions League, la meciul câștigat greu cu Dinamo Zagreb oaspeții nu înțegeau liniștea din timpul meciului.

The Etihad Stadium

Credit imagine: PA Sport

Fostul jucător de la CFR Cluj, Ivo Pinto este acum la Dinamo Zagreb și a fost la Manchester în etapa a doua din Champions League. Nu a înteles de ce fanii lui Manchester City au fost atât de liniștiți la meciul din Champions League.

Manchester City, atmosferă zero

Ivo Pinto a jucat trei ani în Anglia pentru Norwich City și s-a întors cu Dinamo Zagreb.
"Ce liniște a fost pe Etihad! Nu ne așteptam la așa ceva în Anglia. Știm că pe Anfield sau pe alte stadioane celebre din Anglia este superb. Fanii lui Manchester City au toate motivele să se manifeste zgomotos. Au o echipă incredibilă" a spus Ivo Pinto, care abia așteaptă meciul de Zagreb. Cu 35 de mii de croați în tribune, Dinamo vrea să-și ia revanșa după înfrângerea cu 2-0 de pe Etihad. "Știm cât de buni sunt campionii Angliei, dar energia fanilor este importantă și ne va ajuta foarte mult" spune Ivo Pinto, finalist al Cupei României în 2013 cu CFR.

Guardiola a făcut de multe ori apel la fanii lui Manchester City. Aceștia și-au pierdut pasiunea odată cu mutarea pe noul stadion în 2003, iar infuzia uriașă de capital venită din Emirate nu a ajutat deloc. Manchester City a jucat 80 de ani pe Main Road, iar fanii făceau o atmosferă extraordinară pe arena poreclită "Wembley-ul din Nord"
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo