Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City - Chelsea | "Nu pricep cum am supraviețuit!" Pep Guardiola, un car de nervi după semifinala din FA Cup

Andrei Nicolae

Publicat 20/04/2024 la 22:56 GMT+3

Manchester City s-a calificat sâmbătă seara în finala Cupei Angliei, după ce a învins-o la limită pe Chelsea pe Wembley, scor 1-0. După semifinala din FA Cup, Pep Guardiola a "tunat" la interviu în momentul în care a vorbit despre programul extrem de aglomerat al echipei sale și despre programarea partidelor din cupă.

Pep Guardiola hit out at the "unacceptable, not normal" scheduling that his side had to cope with in the run-up to their FA Cup semi-final with Chelsea, which they won 1-0.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a învins-o pe Chelsea în semifinala FA Cup, unde urmează să își apere trofeul în fața lui Coventry sau a lui Manchester United. Deși au câștigat partida de pe Wembley, jucătorii lui Guardiola nu au făcut un meci atât de "strălucit", fiind în mod vizibil epuizați după sfertul din Liga Campionilor cu Real Madrid, care s-a dus până la loviturile de departajare.
După meci, Guardiola a fost extrem de furios, deoarece meciul echipei sale nu a fost programat peste o zi, deși jucase miercuri în UCL și era singura dintre semifinaliste care au avut o partidă de disputat în timpul săptămânii. În plus, Pep și-a felicitat jucătorii și a mărturisit că nu înțelege cum aceștia au reușit să facă față ritmului de joc, la doar trei zile după duelul cu Real din UCL.
Catalanul a mai vorbit și în trecut despre programul supraaglomerat al formației sale, însă nu s-au luat extrem de multe măsuri în această privință.
Citește și:

Guardiola nu a părut deloc fericit, după victoria echipei sale cu Chelsea din FA Cup

"Este inacceptabil, e chiar inacceptabil. Chelsea, Coventry, United nu au jucat în timpul săptămânii. Este imposibil, e vorba despre sănătatea jucătorilor. Nu e normal, pe bune, nu e normal.
Nu pricep cum am supraviețuit astăzi. Credeți că o cerere făcută de noi (n.r. pentru a schimba data semifinalei) va schimba ceva? Singura putere pe care o am este să vorbesc aici. De ce trebuie să jucăm astăzi și nu mâine, când Coventry, United și Chelsea nu au jucat în timpul săptămânii. De ce nu avem o zi în plus pentru sănătatea jucătorilor?
Din punct de vedere mental, este atât de dificil să te recuperezi (n.r. după semifinala cu Real Madrid din UCL). Nu înțeleg cum au supraviețuit, deci jos pălăria pentru ei", a spus Pep la microfonul BBC Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo