Hansi Flick a avut o perioadă extraordinară ca antrenor al celor de la Bayern Munchen. A cucerit titlul și UEFA Champions League și părea să fie omul ideal pentru a o duce pe Bayern în viitor, echipa apelând din ce în ce mai mult la tineri precum Jamal Musiala.
Bayern a fost eliminată din ediția aceasta de Champions League de PSG, însă echipa bavareză a arătat foarte bine pe parcursul celor două manșe. În același timp, Bayern se îndreaptă spre un nou titlu în Bundesliga astfel că înlocuirea lui Hansi Flick nu părea să fie pe lista de priorități a conducerii bavarezilor.
Cu toate acestea, Flick se pare că nu poate să reziste tentației de a prelua naționala Germaniei. Cel puțin așa a informat legendarul Lothar Matthäus în declarații oferite Sky Germania.
Fotbal
Bayern Munchen a renunțat la Haaland, dar pregătește o mega-lovitură pe piața transferurilor
IERI LA 06:45

Lothar Matthaus susține că Hansi Flick o va părăsi pe Bayern

”Acesta a fost ultimul meci în Champions League pentru Hansi Flick pe banca lui Bayern. El e prima variantă pentru naționala Germaniei. Va accepta oferta în această vară”, a declarat Matthaus pentru Sky.
Hansi Flick a stat și el de vorbă cu Sky Germania: ”Am contract cu FC Bayern, dar mereu mă gândesc la ce se va întâmplat mai departe sau la cum vor continua lucrurile, dacă ele merg bine aici. Familia mea mă va susține indiferent de ce decizie voi lua, chiar dacă va fi fi să preiau naționala”.
Bundesliga
Lovitura pregătită în mare secret de Nagelsmann. Pe cine vrea neapărat să transfere la Bayern
07/05/2021 LA 12:39
Bundesliga
David Alaba a explicat motivele despărțirii de Bayern Munchen: "Plec cu lacrimi în ochi"
06/05/2021 LA 11:08