Finalul fiecărui an aduce în prim plan diferite topuri care fac deliciul fanilor fotbalului de pretutindeni. Premiile de cel mai bun jucător, antrenor sau pentru cele mai frumoase goluri sunt la ordinea zilei în fiecare țară sau competiție, dar există și categorii la care fotbaliștii nu ar vrea meapărat să fie selectați.
Este și cazul jucătorilor de la Barnsley și Birmingham City, care ar câștiga cu siguranță premiul pentru cea mai haotică fază a anului, dacă ar exista o asemenea distincție. Partida dintre cele două echipe datează din stagiunea trecută, fiind jucată în luna martie.
Citește și:
Fotbal
Swansea, pas uriaș spre finala barajului de promovare în Premier League. Rezultatele semifinalelor
17/05/2021 LA 21:07

Barnsley - Birmingham a produs cea mai haotică fază din 2021

Gazdele au câștigat cu 1-0, dar nu golul marcat a reprezentat punctul de atracție, ci o fază desprinsă parcă din fotbalul anilor '70-'80, când mingea stătea mai mult în aer decât la firul ierbii în fotbalul englezesc. În numai 50 de secunde, fotbaliștii celor două formații au atins mingea cu capul de 19 ori, lucru care ar fi făcut cu siguranță deliciul multor fani, doar că meciul s-a jucat fără spectatori din cauza pandemiei.
În ciuda acelei faze, Championship rămâne un campionat extrem de puternic, unde de obicei se joacă un fotbal de calitate. Marea dificultate constă în programul infernal, deoarece sunt 24 de echipe la start, astfel că pe parcursul unui sezon se joacă 46 de etape.
Numai 3 locuri duc în Premier League (primele edouă clasate + echipa care se impune în barajul la care participă locurile 3-6). La jumătate acestui sezon lupta este acerbă, primele 4 formații din clasament fiind despărțite de numai 4 puncte. Fulham este lider, urmată de Bournemouth, Blackburn și West Brom.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Premier League
Un fotbalist regretă transferul la Liverpool: "Ți se promit multe lucruri până te fac să semnezi"
17/12/2020 LA 10:28
Premier League
Balotelli, aproape să se întoarcă în Anglia. Mino Raiola a primit oferta oficială
20/11/2020 LA 09:30