Campioana României a deschis scorul după un sfert de oră, când Camora i-a pasat în fața porții lui Debeljuh. Atacantul ardelenilor a reluat din cădere, pe lângă goalkeeper-ul moldovenilor. CFR putea să-și dubleze avantajul în minutul 21, însă Djokovic a reluat cu capul peste bara transversală. Mjlocașul croat a trecut din nou pe lângă gol, chiar la faza următoare, când a șutat periculos de la marginea careului, pe lângă bară. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 26. Ciobotariu n-a reușit să respingă ideal, Fili a fost atent, a recuperat și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.
În vârstă de 31 de ani, Alexandru Chipciu a intrat pe teren în minutul șase, în locul puștiului Joca, și a vorbit imediat după meci într-un interviu în care s-a referit inclusiv la situația de la echipa națională: ”Suntem mulțumiți că am câștigat. Știm că la noi asta contează cel mai mult. Mister vrea să câștigăm, indiferent de jocul pe care-l prestăm. Asta e important. M-am simțit bine astăzi, având în vedere că am lipsit mult timp, a fost și pandemia. Aici, în bandă, îmi place cel mai mult să joc. Va fi greu în Europa League, trebuie să încercăm să câștigăm fiecare meci. Asta contează de când a venit Dan Petrescu aici. Cine va intra să joace, va trebui să aducă victoria”, a zis mijlocașul ardelenilor.

Alex Chipciu, critici la adresa românilor care îl vor plecat pe Rădoi de la Națională

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Reghecampf vrea un jucător de la CFR Cluj! Unde s-au blocat negocierile dintre cluburi
12/01/2022 LA 12:09
Referitor la naționala României, care a pierdut trei partide la rând și calificarea la EURO 2021, Chipciu a avut un discurs ferm. Chipciu spune că românii trebuie să se decidă dacă vor spectacol sau rezultate imediate: ”Echipa națională? Aș începe cu Mirel Rădoi. Îl plac, ca stil și ce vrea el să imprime la națională. L-am avut antrenor la Steaua, am o relație bună cu el. Am spus mereu asta. Ideea e în felul următor. Cu domnul Pițurcă ne-am calificat la EURO, la fel cu domnul Iordănescu, apoi am prins un baraj cu dânsul, dar lumea era nemulțumită că ne apărăm, că nu jucăm fotbal. Acum îl avem pe Mirel, atacăm, dar lumea e tot nemulțumită.
Suntem într-un cerc vicios, de mulți ani. Trebuie să ne hotărâm ce vrem. Rădoi aduce lucruri noi, e bun, e un antrenor care motivează. Ce așteptăm? Vrem o națională care să paseze, să joace atractiv, atunci îl păstrăm pe Rădoi. Vrem rezultate imediate? Să punem pe cineva care aduce rezultate, care are experiență. Avem noi, românii, asta, să criticăm mereu, că ce slab e ăla și așa mai departe. Trebuie să ne stabilim un țel, să ne decidem”, a comentat fotbalistul cu 46 de selecții pentru ”tricolori”.
Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de Austria cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal. România a suferit a treia înfrângere consecutivă, după cea cu Islanda (scor 1-2) din 8 octombrie, în barajul de calificare la EURO 2020, şi cea cu Norvegia (scor 0-4) din 11 octombrie. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va juca ultimele meciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
01/12/2021 LA 12:17
Romanian Liga I
Alex Chipciu, euforic după ce a cucerit titlul cu CFR: "I-am zis soției să ia mai multe șampanii!"
04/08/2020 LA 04:34