Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1. Campioana a trecut cu brio ultimul test, înaintea debutului în EL

Cosmin Cioboata

Publicat 17/10/2020 la 23:30 GMT+3

CFR Cluj s-a impus la limită în fața lui FC Botoșani, scor 2-1, în etapa a 7-a din Liga 1, cu 5 zile înaintea debutului în grupele Europa League.

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1

Credit imagine: Eurosport

Campioana României a deschis scorul după un sfert de oră, când Camora i-a pasat în fața porții lui Debeljuh. Atacantul ardelenilor a reluat din cădere, pe lângă goalkeeper-ul moldovenilor. CFR putea să-și dubleze avantajul în minutul 21, însă Djokovic a reluat cu capul peste bara transversală.
Mjlocașul croat a trecut din nou pe lângă gol, chiar la faza următoare, când a șutat periculos de la marginea careului, pe lângă bară. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 26. Ciobotariu n-a reușit să respingă ideal, Fili a fost atent, a recuperat și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.
Chipciu a avut șansa să readucă în avantaj formația lui Dan Petrescu, însă portarul Hankic a respins șutul său în bara transversală.

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1. Vinicius a trimis de două ori în plasă, dar arbitrul a validat un singur gol

CFR reușise să înscrie din nou în minutul 67, dar golul lui Vinicius a fost anulat din cauza unui fault în atac comis de Ciobotariu, la aceeași fază. Vinicius a trimis încă o dată în plasa porții lui Hankic în minutul 76, iar reușita a fost validată. Fundașul lui CFR a expediat un șut violent din interiorul careului, la care portarul lui FC Botoșani n-a avut reacție.
Moldovenii au rămas în inferioritate numerică în minutul 82, când Moescu a primit al doilea catonaș galben.
S-a încheiat 2-1 pentru CFR Cluj, care rămâne pe urmele liderului Universitatea Craiova. Formația lui Dan Petrescu se pregătește acum pentru primul meci din grupele Europa League, joi (ora 19:55) pe terenul lui ȚSKA Sofia. Partida va fi transmisă livetext pe Eurosport.ro.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo