Campioana României a deschis scorul după un sfert de oră, când Camora i-a pasat în fața porții lui Debeljuh. Atacantul ardelenilor a reluat din cădere, pe lângă goalkeeper-ul moldovenilor. CFR putea să-și dubleze avantajul în minutul 21, însă Djokovic a reluat cu capul peste bara transversală.
Mjlocașul croat a trecut din nou pe lângă gol, chiar la faza următoare, când a șutat periculos de la marginea careului, pe lângă bară. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 26. Ciobotariu n-a reușit să respingă ideal, Fili a fost atent, a recuperat și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.
Chipciu a avut șansa să readucă în avantaj formația lui Dan Petrescu, însă portarul Hankic a respins șutul său în bara transversală.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1. Vinicius a trimis de două ori în plasă, dar arbitrul a validat un singur gol

CFR reușise să înscrie din nou în minutul 67, dar golul lui Vinicius a fost anulat din cauza unui fault în atac comis de Ciobotariu, la aceeași fază. Vinicius a trimis încă o dată în plasa porții lui Hankic în minutul 76, iar reușita a fost validată. Fundașul lui CFR a expediat un șut violent din interiorul careului, la care portarul lui FC Botoșani n-a avut reacție.
Moldovenii au rămas în inferioritate numerică în minutul 82, când Moescu a primit al doilea catonaș galben.
S-a încheiat 2-1 pentru CFR Cluj, care rămâne pe urmele liderului Universitatea Craiova. Formația lui Dan Petrescu se pregătește acum pentru primul meci din grupele Europa League, joi (ora 19:55) pe terenul lui ȚSKA Sofia. Partida va fi transmisă livetext pe Eurosport.ro.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11