Campioana României a deschis scorul după un sfert de oră, când Camora i-a pasat în fața porții lui Debeljuh. Atacantul ardelenilor a reluat din cădere, pe lângă goalkeeper-ul moldovenilor. CFR putea să-și dubleze avantajul în minutul 21, însă Djokovic a reluat cu capul peste bara transversală.

Mjlocașul croat a trecut din nou pe lângă gol, chiar la faza următoare, când a șutat periculos de la marginea careului, pe lângă bară. Ocaziile s-au răzbunat în minutul 26. Ciobotariu n-a reușit să respingă ideal, Fili a fost atent, a recuperat și l-a învins pe Bălgrădean cu un șut sub bară.

Romanian Liga I
În România s-a putut! De ce Mihalache a primit o suspendare record după ce l-a "rupt" pe Koljic
PESTE 36 MINUTE

Chipciu a avut șansa să readucă în avantaj formația lui Dan Petrescu, însă portarul Hankic a respins șutul său în bara transversală.

CFR Cluj - FC Botoșani 2-1. Vinicius a trimis de două ori în plasă, dar arbitrul a validat un singur gol

CFR reușise să înscrie din nou în minutul 67, dar golul lui Vinicius a fost anulat din cauza unui fault în atac comis de Ciobotariu, la aceeași fază. Vinicius a trimis încă o dată în plasa porții lui Hankic în minutul 76, iar reușita a fost validată. Fundașul lui CFR a expediat un șut violent din interiorul careului, la care portarul lui FC Botoșani n-a avut reacție.

Moldovenii au rămas în inferioritate numerică în minutul 82, când Moescu a primit al doilea catonaș galben.

S-a încheiat 2-1 pentru CFR Cluj, care rămâne pe urmele liderului Universitatea Craiova. Formația lui Dan Petrescu se pregătește acum pentru primul meci din grupele Europa League, joi (ora 19:55) pe terenul lui ȚSKA Sofia. Partida va fi transmisă livetext pe Eurosport.ro.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Romanian Liga I
Veste de ultimă oră despre Florinel Coman. Când va reveni jucătorul lui FCSB
PESTE CÂTEVA SECUNDE
Romanian Liga I
Invincibili de România: ce cote au Universitatea Craiova și CFR să termine neînvinse sezonul regulat
ACUM 17 MINUTE