Claudiu Keşeru a scăpat de COVID-19. Confirmat cu noul coronavirus în urmă cu doar șapte zile, atacantul celor de la Ludogorets a fost declarat vindecat, după ce două teste au ieşit negative.Anunţul a fost făcut chiar de campioana Bulgariei pe reţelele de socializare. Atacantul român a fost declarat vindecat doar după ce ultimele două teste au ieşit negative.
"Keșeru a fost asimptomatic și se simte excelent", au mai transmis cei de la Ludogorets, pe Facebook. Keşeru este printre cei mai buni jucători de la Ludogorets. Keșeru a reușit 18 goluri și cinci pase decisive în sezonul recent încheiat. Ludogorets, la care mai joacă Moți și Dragoș Grigore, va evolua în turul 1 preliminar al UEFA Champions League, pe 19 august, contra muntenegrenilor de la Buducnost Podgorica.

Claudiu Keşeru, descoperit pozitiv cu coronavirus în urmă cu o săptămână

Romanian Liga I
Cum ar putea arăta FCSB la revenirea lui Toni Petrea! Cine nu va mai prinde primul 11
19/11/2021 LA 07:34
"Doi jucători de la Ludogorets au Covid-19. Este vorba de Claudiu Keşeru şi Jorgeninho. Amândoi sunt în carantină, acasă, şi se simt bine. După ce aceştia au fost testaţi pozitiv, toată lumea de la club a fost testată din nou şi toate rezultatele sunt negative. Nu există cazuri la echipa a doua. Ludogorets ia toate măsurile pentru a preveni problemele de sănătate ale jucătorilor. Clubul va continua să funcţioneze normal şi se pregăteşte pentru meciul din noul sezon cu Botev", se arată în comunicatul lui Ludogorets.
Romanian Liga I
Jucătorii de la FCSB îi iau apărarea lui Edi Iordănescu! Ce mesaj au transmis conducerii clubului
20/10/2021 LA 12:32
Romanian Liga I
Decimată de Covid-19, FCSB câștigă fără probleme cu CS Mioveni! Keșeru a reușit cel mai frumos gol
16/10/2021 LA 19:23