Claudiu Keşeru a scăpat de COVID-19. Confirmat cu noul coronavirus în urmă cu doar șapte zile, atacantul celor de la Ludogorets a fost declarat vindecat, după ce două teste au ieşit negative.Anunţul a fost făcut chiar de campioana Bulgariei pe reţelele de socializare. Atacantul român a fost declarat vindecat doar după ce ultimele două teste au ieşit negative.
"Keșeru a fost asimptomatic și se simte excelent", au mai transmis cei de la Ludogorets, pe Facebook. Keşeru este printre cei mai buni jucători de la Ludogorets. Keșeru a reușit 18 goluri și cinci pase decisive în sezonul recent încheiat. Ludogorets, la care mai joacă Moți și Dragoș Grigore, va evolua în turul 1 preliminar al UEFA Champions League, pe 19 august, contra muntenegrenilor de la Buducnost Podgorica.

Claudiu Keşeru, descoperit pozitiv cu coronavirus în urmă cu o săptămână

Romanian Liga I
Claudiu Keșeru vrea să plece în iarnă de la UTA Arad! "Să mă retrag? Doamne ferește!"
17/10/2022 LA 05:01
"Doi jucători de la Ludogorets au Covid-19. Este vorba de Claudiu Keşeru şi Jorgeninho. Amândoi sunt în carantină, acasă, şi se simt bine. După ce aceştia au fost testaţi pozitiv, toată lumea de la club a fost testată din nou şi toate rezultatele sunt negative. Nu există cazuri la echipa a doua. Ludogorets ia toate măsurile pentru a preveni problemele de sănătate ale jucătorilor. Clubul va continua să funcţioneze normal şi se pregăteşte pentru meciul din noul sezon cu Botev", se arată în comunicatul lui Ludogorets.
Fotbal
Claudiu Keșeru și-a dezvăluit cel mai mare regret al carierei. "Mi-am dorit enorm"
13/10/2022 LA 08:41
Liga Națiunilor UEFA
Keșeru, despre forma naționalei României + cum vede o eventuală schimbare a lui Iordănescu
24/09/2022 LA 17:10