După perioada de pandemie, jocul "Bătrânei Doamne" este unul ruginit. Aşa a fost în partida cu Milan, de săptămâna trecută, din returul semifinalelor Cupei. După 1-1 în primăvară, la Milano, bianconerii au obţinut la Torino un 0-0 suficient pentru calificare, dar maniera în care au jucat a dezamăgit, mai ales că "diavolii" au evoluat o mare parte din meci în inferioritate numerică.
Ronaldo a impresionat la testele fizice de dinainte de reluarea sezonului, toţi parametrii lui fiind mai buni decât la începutul lui martie, când lusitanul se afla în plin sezon. Explicaţia e simplă: CR7 a petrecut mult timp din vacanţă la Madeira în sala de forţă şi era de aşteptat să aducă un plus evident în joc. Doar că evoluţia portughezului a fost din nou ştearsă, iar când jocul acestuia nu merge Juve are probleme mari.
Per total, în cele 90 de minute de miercuri, cu Napoli, campioana Italiei a dezamăgit, trupa lui Gattuso părând că are un plus în multe momente.
Serie A
Drăgușin, out de la Sampdoria! Fundașul va fi împrumutat de Juventus la o altă formație din Serie A
IERI LA 12:58
https://i.eurosport.com/2020/06/17/2834854.jpg

Napoli - Juventus | Buffon, providenţial

Omul meciului a fost fără doar şi poate Gianluigi Buffon, care a demonstrat încă o dată că, deşi are 42 de ani, oficialii lui Juve nu i-au prelungit contractul doar pentru ce a însemnat el de-a lungul timpului.
Mai întâi, goalkeeperul "Bătrânei Doamne" a ieşit la rampă în minutul 40, când a fost providenţial în două rânduri. Mai întâi a respins fantastic din faţa lui Diego Demme, care a rămas singur cu portarul torinez. Din cornerul rezultat, mingea a ajuns la Insigne, care a prins un şut foarte bun, din margingea careului, respins din nou în corner de marele Gigi.
Apoi, alte două parade care au dus meciul la penalty-uri au fost reuşite de portarul torinez în minutul 90+2, când toţi se gândeau deja la loviturile de la 11 metri. La un corner de pe partea stângă, mingea a fost centrată perfect pentru Maksimovic, dar Buffon a reuşit să se întindă şi să respingă. Mingea a ajuns la Elmas, al cărui şut a fost deviat de portar în bară, iar Juve părea să plece cu prima şansă la loteria penalty-urilor.
Nu a fost aşa, Dybala şi Danillo ratând primele două lovituri de departajare. De partea cealaltă, de la Napoli toţi jucătorii desemnaţi să execute şi-au stăpânit emoţiile, iar Cupa ajunge din nou la poalele Vezuviului după şase ani.
Napoli a cucerit astfel a 6-a Cupă a Italiei din istoria sa, după cele din stagiunile 1961–62, 1975–76, 1986–87, 2011–12 şi 2013–14. De partea cealaltă, Juve se va concentra spre campionat şi Champions League, dar şansele unui nou lo scudetto ar putea fi influenţate de forma slabă în care se află echipa în acest moment. În Serie A, "Bătrâna Doamnă" are un avans minim în faţa lui Lazio (1 punct), cu 12 etape rămase de disputat din acest sezon.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22