Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, făcut praf după contraperformanța de aseară: "Nu poate nici măcar să dribleze un adversar"

Cristian Mihală

Publicat 18/06/2020 la 16:00 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost criticat dur după eșecul din finala Cupei Italiei, unde Juventus a cedat la lovituri de departajare în fața lui Napoli. Luca Toni, fost vârf la Juventus, a vorbit despre criza de formă pe care o traversează vârful lusitan.

Cristiano Ronaldo este într-o formă foarte slabă după perioada de pandemie

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo a pierdut pentru prima oară în carieră două finale la rând, după ce Lazio se impunea în fața "Bătrânei Doamne" cu 3-1 în Supercupa Italiei.
Acel meci nu a avut o importanță atât de însemnată, dar cu siguranță că aseară, contra lui Napoli, bianconerii voiau să cucerească un nou trofeu.
"Nu putem mai mult", a spus Sarri la final, iar mulți specialiști sunt de părere că niciodată în istoria recentă torinezii nu au arătat atât de rău pe fază ofensivă.
Ronaldo, care a avut un start de 2020 fuminant, a fost de nerecunoscut, lucru subliniat și de fostul golgheter de la Bayern și naționala Italiei, Luca Toni.
"Este un eșec care poartă și semnătura lui Cristiano Ronaldo. Portughezul se află într-o dificultate fizică și nici măcar nu poate să dribleze un adversar. Cel mai bun jucător al lui Juventus a fost Buffon", a declarat Toni, pentru Rai Uno.
Luca Toni a fost un atacant important al Italiei în ultimele două decenii, el retrăgându-se din fotbal în 2016. De-a lungul carierei, vârful care a înscris de 16 ori pentru squadra azzurra, în 95 de selecții, a trecut și pe la Juventus (stagiunea 2011-2012).

Ronaldo, perfect la testele efectuate de Juventus

Ronaldo a fost doar o umbră a fotbalistului pe care îl știm cu toții contra lui Napoli, după ce în a doua repriză din returul semifinalei Cupei, cu Milan, a avut de asemenea o evoluție ștearsă.
Lipsa de formă a portughezului surprinde enorm. Nu pentru că jucătorii nu ar avea nevoie de un timp pentru a se roda după această perioadă lungă de pauză, ci ca urmare a indicilor obținuți la testele efectuate de gruparea torineză.
După revenirea din Madeira, unde a fost în carantină pe perioada pandemiei, CR7 a făcut o serie de teste, iar specialiștii de la Juventus au fost impresionați. Ronaldo a lucrat teribil de mult în perioada de pauză, în propria sală de forță, astfel că avea performanțe mai bune decât în martie atât la capitolul viteză, cât și la capitolul rezistență.
În pofida cifrelor indicate de teste, Ronaldo a fost de nerecunoscut în primele două meciuri oficiale de după reluarea stagiunii, iar acest lucru ar putea periclita serios obiectivele torinezilor: un nou titlu în Serie A și un parcurs cât mai lung în Champions League.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol