AC Milan și Inter luptă umăr la umăr pentru titlul din Serie A, dar cele două mari rivale se bat direct și pentru accederea în finala Cupei Italiei. Prima manșă a semifinalelor a avut loc în această seară, iar fanii neutri vor dori să uite cât mai repede această partidă.
Deși cei doi antrenori au trimis în teren cam cele mai bune formații pe care le avau la dispoziție, spectacolul a lipsit cu desăvârșire. Milan a început mult mai bine și a ratat două ocazii bune prin Saelemaekers și Theo Hernandez, dar apoi meciul a fost unul anost.
Citește și:
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
ACUM O ORĂ

AC Milan - Inter 0-0 | Miza și-a spus cuvântul în prima manșă din semifinalele Cupei Italiei

Partea secundă a fost și mai săracă în ocazii și s-a terminat 0-0, astfel că locul pentru finală va fi disputat la meciul retur, care este programat abia pe 20 aprilie. Meciul din această seară a fost primul "Derby della Madonnina" care s-a terminat fără goluri din aprilie 2018 încoace.
Cine va ajunge în finală dintre Milan și Inter va lupta pentru trofeu cu învingătoarea disputei Fiorentina - Juventus, care se vor înfrunta mâine seară în prima manșă, la Florenza.
Serie A
Fanii lui Milan declanșează isteria în Italia! Prețul biletelor la meciul cu Sassuolo a explodat
ACUM O ORĂ
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55