Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AC Milan și Inter au terminat nedecis prima manșă din semifinalele Cupei Italiei

Nicu Savin

Publicat 02/03/2022 la 00:12 GMT+2

AC Milan și Inter au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei. Partida a fost una lipsită de spectaculozitate, iar miza și-a spus cuvântul, astfel că finalista se va decide în urma returului.

Milan Skriniar (l./Inter Mailand) and Olivier Giroud (AC Milan)

Credit imagine: Getty Images

AC Milan și Inter luptă umăr la umăr pentru titlul din Serie A, dar cele două mari rivale se bat direct și pentru accederea în finala Cupei Italiei. Prima manșă a semifinalelor a avut loc în această seară, iar fanii neutri vor dori să uite cât mai repede această partidă.
Deși cei doi antrenori au trimis în teren cam cele mai bune formații pe care le avau la dispoziție, spectacolul a lipsit cu desăvârșire. Milan a început mult mai bine și a ratat două ocazii bune prin Saelemaekers și Theo Hernandez, dar apoi meciul a fost unul anost.
Citește și:

AC Milan - Inter 0-0 | Miza și-a spus cuvântul în prima manșă din semifinalele Cupei Italiei

Partea secundă a fost și mai săracă în ocazii și s-a terminat 0-0, astfel că locul pentru finală va fi disputat la meciul retur, care este programat abia pe 20 aprilie. Meciul din această seară a fost primul "Derby della Madonnina" care s-a terminat fără goluri din aprilie 2018 încoace.
Cine va ajunge în finală dintre Milan și Inter va lupta pentru trofeu cu învingătoarea disputei Fiorentina - Juventus, care se vor înfrunta mâine seară în prima manșă, la Florenza.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo