Cosmin Contra a declarat pentru Marca faptul că Sebastian Colțescu este cunoscut în România drept un arbitru controversat, cu decizii uneori greu de explicat, dar că acesta nu ar putea fi acuzat de rasism: "Îl cunosc pe Colțescu. Este un arbitru controversat în România, dar nu rasist. Poate că i-a scăpat. Am auzit și eu la televizor ce a spus și acel cuvânt în română înseamnă "negru", nu "un om de culoare". Cred că a făcut o greșeală fără să își dea seama. Dar, atâta timp cât ea s-a întâmplat, a luat amploarea pe care a luat-o și el o să fie terminat", a declarat Contra pentru spaniolii de la Marca.
Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și va fi reluat în această seară, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.

Cosmin Contra, despre haosul lăsat în urmă la Dinamo

Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit și despre experiența fără egal trăită din postura de antrenor al "câinilor" sub conducerea noilor investitori spanioli. Contra și-a justificat decizia de a se întoarce în România prin prisma promisiunilor lui Pablo Cortacero: "El m-a sunat și mi-a prezentat un proiect foarte interesant, cu idei pentru a face un club mare precum Real Madrid și Barcelona, aici în Spania. Mi-am dorit mult să mă întorc în țara mea. A părut drept un proiect unde au ajuns mulți jucători din Spania, totul a părut grozav... până ne-am trezit la realitate, iar realitatea a fost că nu au pus nici măcar un euro în conturile clubului și am trăit din drepturile de televiziune", a povestit Cosmin Contra pentru aceeași sursă.
"Probabil că toți ceilalți suporteri și-ar fi dorit să mai rămân până în decembrie, dar e clar că ce am simțit eu de acum o lună de zile nu poate să înțeleagă nimeni. Cum m-am simțit zi de zi și felul în care ajungeam la antrenamente, ce se întampla la antrenamentele, problemele care erau zi de zi. Am suferit prea mult și chiar simțeam nevoia să mă dau la o parte", a mărturisit Cosmin Contra.
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15
Saudi Arabian Premier League
Cosmin Contra înlocuit cu Nuno Espirito Santo, la Al Ittihad
05/07/2022 LA 05:32