"Protocolul anti-Covid este în vigoare, dar trebuie respectat. Eu chiar cred că Ronaldo l-a încălcat, dacă nu au existat autorizații speciale din partea autorităților sanitare", a declarat Spadafora.

Explicația lui Juventus

Juventus a revenit cu clarificări astăzi, clubul susținând că starul portughez s-a întors în Italia cu un zbor medical care a fost autorizat de autoritățile medicale. Ronaldo va continua izolarea la propria locuință.
Fotbal
Ronaldo îl apără pe Neymar: "Ești minunat, Neymar! GIGANT"
ACUM 15 MINUTE
”Trebuie să suni la Ministerul Sănătății și la cel al Afacerilor Interne, instituțiile care aplică legile statului. De acolo ar trebui primite explicațiile. Juventus a aplicat protocolul medical. Eu sunt un manager sportiv, nu știu dacă a încălcat vreo lege”, a declarat Andrea Agnelli, președintele clubului.
Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor.
Atacantul de 35 de ani a fost integralist în ultimul meci al Portugaliei, de pe terenul Franței, încheiat 0-0.
Cristiano va rata și următoarele două meciuri ale lui Juventus, contra lui Crotone (17 octombrie, în Serie A) și Dinamo Kiev (20 octombrie, în grupele Champions League). În cel mai rău caz, Ronaldo va lipsi și la super-duelul cu Barcelona lui Messi, din grupele Champions League, programat pe 28 octombrie.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune în lotul Belgiei, după eșecul cu Maroc! De Bruyne, ținta unor săgeți din partea unul coleg
ACUM 19 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
ACUM 42 MINUTE