Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri, la capătul unei partide dramatice. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău. Gazdele au marcat golurile victoriei pe final. Astfel, naționala a pierdut al doilea meci din cele trei disputate în preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022.
România încheie primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022 cu două înfrângeri și o victorie, acumulând trei puncte. Tricolorii sunt pe 4, iar locul doi pare în acest moment doar un vis extrem de greu de atins pentru "tricolorii" lui Mirel Rădoi. Explicația pentru succesul armenilor la Erevan în fața României a fost oferită de fostul internațional armean și jucător în Liga 1 la Rapid, Timișoara sau FCSB, Arman Karamyan

Cum au reușit armenii să învingă România la Erevan. Explicația lui Arman Karamyan

Fotbal
"Ianis Hagi, la ultimul derby Old Firm!" O legendă a lui Rangers a făcut anunțul în presa din Scoția
03/05/2021 LA 09:09
Karamyan a precizat că diferența s-a produs în minutul 77, când, la scorul de 2-1 pentru băieții lui Mirel Rădoi, George Pușcaș a fost eliminat, ceea ce le-a permis armenilor să domine finalul de meci și să marcheze de două ori, obținând prima victorie din istorie în fața României.
"Am văzut meciul, sunt și bucuros, dar și supărat, am stat 16 ani în România, am copil născut acolo. Am văzut foști jucători care au vorbit, nu sunt de acord că Armenia a fost sub România. Armenia a câștigat trei meciuri la rând, e o echipă serioasă, are șanse să prindă locul doi. Dacă Pușcaș nu lua roșu, era greu ca Armenia să câștige, dar așa, prin răutate, care e în sângele nostru, am bătut. Noi, când intrăm în teren, suntem o echipă. Fără eliminarea lui Pușcaș, era greu să întoarcem", a declarat Arman Karamyan pentru Digi Sport.
Arman Karamyan a rămas plăcut surprins de Ianis Hagi și a transmis că selecționerul Mirel Rădoi, care a precizat că se gândește la demisie după înfrângerea de la Erevan, ar trebui să continue pe banca primei representative: "Jucătorii României, cei care au fost la U21, trebuie să înțeleagă că e altceva acum, la echipa mare. Îmi place foarte mult Ianis, aseară nu a intrat deloc, am rămas surprins. Eu urmăresc și meciurile lui Rangers, aș vrea să-l vedem mereu în teren. Mirel Rădoi trebuie să continue, nu poți să dai afară antrenorul după 1-2 înfrângeri, să iei totul de la zero iar", a mai spus Arman Karamyan pentru aceeași sursă.
Fotbal
Mirel Rădoi, ademenit la un club mare din străinătate! Oferta primită de selecționerul României
05/04/2021 LA 09:15
Fotbal
FRF a luat decizia! Ce se întâmplă cu Rădoi după ce selecționerul a spus că se gândește la demisie
03/04/2021 LA 20:12