Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Criticat inclusiv de portughezi pentru ce a făcut, Ronaldo răspunde: "Port vestă anti-glonț, port costum de oțel"

Cristian Mihală

Actualizat 21/11/2022 la 11:06 GMT+2

Cristiano Ronaldo a venit cu un feedback important după ce a fost criticat intens îjn Portugalia în legătură cu momentul ales pentru a da interviul lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo (Manchester United) de Portugal durante el partido del Grupo 2 de la Liga A de la UEFA Nations League entre España y Portugal en el Estadio Benito Villamarín el 2 de junio de 2022 en Sevilla, España.

Credit imagine: Getty Images

CR7 e pe picior de plecare de la United, clubul demarând deja demersurile de a-i rezilia contractul în iarnă, după interviul exploziv dat la începutul săptămânii trecute.
Dar nu doar "diavolii" au fost deranjați de dezvăluirile și atacurile lui CR7, ci și presa de la Lisabona. Jurnaliștii lusitani consideră că Portugalia are o ultimă mare șansă să câștige Mondialul, beneficiind de o generație de excepție, iar interviul dat de golgheterul all-time vine să tesnioneze atmosfera.

Ronaldo, convins că interviul dat nu îi va afecta pregătirea pentru Campionatul Mondial

Dincolo de faptul că s-a speculat pe seama relației dintre Bruno Fernandes și Ronaldo, după celebrul interviu, e limpede că CR7 nu poate fi concentrat 100% pe turneul final, după ce a provocat un adevărat tsunami media, prin ceea ce a spus. În contextul acestor reproșuri venite din media portugheză, starul lui Fernando Santos și-a făcut cunoscut punctul de vedere. El a explicat că a simțit nevoia să spună lucrurilor pe nume acum și cronsideră că furtuna iscată în presă nu îl afectează în pregătirea Mondialului din Qatar.
"Timingul e atunci când simți că e. Din punctul vostru de vedere e ușor să spuneți că am vorbit într-un moment nepotrivit. Dar eu nu îmi fac probleme în legătură cu ceea ce gândesc sau spun ceilalți. Vorbesc când vreau, toată lumea știe cine sunt și în ce cred. Port o vestă anti-glonț, port costum de oțel, nu mă va afecta interviul acela la Mondial", a dezvăluit Ronaldo pentru presa portugheză, potrivit Daily Mail.
Portugalia se află în grupa H la Cupa Mondială, alături de Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Lusitanii vor debuta în Qatar joi, contra "stelelor negre" (ora 18:00).
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo