Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizie incredibilă în Qatar! Ce se va întâmpla cu camera unde a stat Messi în timpul Mondialului

Nicu Savin

Publicat 27/12/2022 la 19:56 GMT+2

Lionel Messi a scris istorie alături de naționala Argentinei în Qatar, iar amintirea sa va fi eternă pentru țara din Golf. Autoritățile vor să profite de grandoarea starului și au decos să transforme în muzeu camera unde a stat acesta pe parcursul turneului final. Turiștii pasionați de fotbal care vor călători în Qatar pe viitor vor putea vizita locul unde Messi s-a odihnit în timpul competiției.

Lionel Messi of Argentina celebrates after scoring his team's third goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a intrat definitiv în istoria fotbalului, după ce a devenit campion mondial cu Argentina. Qatar a fost locul încoronării starului, iar țara asiatică va rămâne cu siguranță în momoria a zeci de milioane de fani din întreaga lume.
La doar o săptămână după ultimul act al turneului final, qatarezii au luat o decizie uluitoare. Aceștia vor să profite de imaginea lui Messi și au anunțat că vor transforma în muzeu camera unde argentinianul a locuit pe parcursul competiției.
Conform RMC Sport, muzeul ar putea fi deschis publicului în doar câteva săptămâni. Două paturi de o persoană aliniate în fața unui birou îngust, cu fotolii cu rotile și un ecran plat, o canapea gri cu perne galbene și perdele groase sunt singurele obiecte care au fost în camera respectivă.
Deocamdată nu se știe dacă se vor adăuga și alte obiecte legate de argentian sau se va dori să se evidențieze simplitatea condițiilor în care Messi a petrecut 29 de zile înainte de cel mai mare succes al carierei sale. Messi a stat în camera B901 din hotelul Universitatea Qatar din Doha. Pe ușă apare un blazon în culorile Argentinei și inscripția "L.Messi".

Lionel Messi și-a prelungit vacanța

PSG va juca miercuri seara primul meci oficial de după Cupa Mondială, dar fără Messi.
Galtier a declarat, la conferința de presă, că argentinianul nu se va întoarce la echipa de club decât după 1 ianuarie, astfel că va rata meciul cu Strasbourg. În schimb, fotbaliștii care au fost eliminați mai devreme de la Mondial, dar și cei care au vrut să se întoarcă mai repede la antrenamente, s-au alăturat deja lotului și sunt apți pentru a intra pe teren.
"Leo a făcut un Mondial extraordinar. Având în vedere triumful echipei sale și parada din Argentina, am decis să rămână în vacanță până pe 1 ianuarie. Ni se va alătura pe 2 sau 3 ianuarie. Sunt disponibili pentru meci Neymar, Marquinhos, Vitinha. Jucătorii spanioli au avut 11-12 zile libere. Toți fotbaliștii s-au întors la datele stabilite. Am gestionat situațiile lor în funcție de cazul fiecăruia. Cei care au fost eliminați mai devreme decât era de așteptat de la Cupa Mondială se antrenează deja normal. Avem jucători care au ajuns departe în competiție, cum ar fi Hakimi, care a jucat în toate meciurile și a vrut să ni se alăture cât mai rapid posibil. La fel și Kylian Mbappe, care a evoluat în toate partidele și a jucat foarte bine. El a vrut să revină la antrenamente foarte rapid. Asta nu înseamnă că ei nu vor avea nevoie de recuperare", a declarat Christophe Galtier
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo