Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland și-a ales favorita din Africa! Ce echipă crede norvegianul că va face o figură frumoasă la Cupa Mondială

Alex Masgras

Actualizat 03/11/2022 la 13:37 GMT+2

Erling Haaland nu va participa la Cupa Mondială din Qatar, deoarece naționala Norvegiei a ratat calificarea la turneul final. Starul lui Manchester City a vorbit însă despre turneul care începe pe 20 noiembrie și a dezvălui echipa în care are încredere că va face o figură frumoasă în Qatar.

Erling Haaland schlug bei ManCity sofort ein

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland este unul dintre cei mai importanți jucători din lume care vor rata Cupa Mondială din Qatar. Naționala Norvegiei a ratat calificarea la turneul final din acest an, după ce a încheiat pe locul 3 grupa din preliminarii, în spatele Olandei și Turciei.
Cu toate acestea, starul lui Manchester City a fost întrebat înaintea turneului care începe pe 20 noiembrie ce echipă din Africa se va descurca cel mai bine în Qatar. Senegal, câștigătoarea Cupei Africii pe Națiuni, a primit votul de încredere din partea atacantului norvegian:
"Cred că Senegal. Sunt o echipă puternică și au mulți jucători puternici. Cred că Senegal se va descurca cel mai bine dintre aceste echipe", a declarat Erling Haaland pentru SuperSportTV.
Senegal a obținut calificarea la Cupa Mondială din Qatar în luna martie a acestui an, după barajul cu Egipt. Meciul tur a fost câștigat de egipteni cu 1-0, dar Senegal a reușit pe teren propriu să trimită dubla la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus câștigătoarea Cupei Africii pe Națiuni.
Cu o lună și jumătate înainte, Senegal învingea Egiptul tot la loviturile de departajare în finala Cupei Africii pe Națiuni. La fel ca în barajul pentru Cupa Mondială, Sadio Mane a fost cel care a transformat lovitura decisivă.
La Cupa Mondială, Senegal face parte din Grupa A, grupă din care mai fac parte Olanda, Ecuador și Qatar, țara gazdă. Primul meci al campioanei Africii va avea loc pe 21 noiembrie, atunci când Senegalul va întâlni Olanda, națională care revine la un turneu final de Campionat Mondial după ce a ratat calificarea în 2018.
Citește și:
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo