Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Grealish, subiect de pariuri printre jucătorii Portugaliei. Ce au mizat că o să se întâmple în Anglia - Senegal

Cristian Mihală

Publicat 09/12/2022 la 11:14 GMT+2

Jack Grealish este unul dintre cei mai faultați jucători din Premier League, astfel că cei doi coechipieri ai săi de la City, Bernardo Silva și Ruben Dias au făcut un pariu interesant în timpul partidei Anglia - Senegal, din optimile CM.

Jack Grealish

Credit imagine: AFP

Anglia nu a avut emoții cu Senegal, calificându-se la pas în sferturi. Jack Grealish, unul dintre cei mai tehnici jucători de la Campionatul Mondial, a primit doar 25 de minute de la Southgate, pe final de meci, dar coechipierii săi de la City, din lotul Portugaliei, au făcut un pariu cu privire la numărul de faulturi pe care fostul jucător al lui Villa le va suferi contra africanilor.
"Eram cu Ruben Dias și ne uitam împreună la meci când a fost introdus Jack în teren. "De câte ori o să fie faultat până la final", l-am întrebat. Mai erau 25 de minute. Mi-a zis că de 9 ori. Eu am pariat pe 7. Am câștigat, pentru că nu a fost faultat de atâtea ori, eu am fost mai aproape", a dezvăluit Bernardo Silva în conferința de presă de dinainte de meciul cu Maroc.

Bernardo Silva nu vrea Anglia în semifinalele Mondialului

Bernardo Silva e fericit că Foden și Grealish - cei doi jucători ai lui City din lotul Angliei (n.r. pe Kalvin Phillips nu l-a menționat) - sunt în sferturile Mondialului, dar a dezvăluit că nu i-ar plăcea să îi întâlnească în meci direct. Mijlocașul lusitan nu a explicat însă dacă acest lucru se datorează forței Angliei sau pentru că nu și-ar dori să le creeze în mod direct o amintire neplăcută.
"Sunt fericit pentru Phil și Jack, s-au descurcat foarte bine la acest turneu final. Le doresc tot binele din lume, dar sincer nu aș vrea să îi întâlnesc în semifinale", a dezvăluit Bernardo Silva.
Dacă Foden pare punct fix în acest moment în angrenajul lui Southgate, Grealish e variantă doar pentru finalurile de meci. El a înscris totuși un gol la acest turneu final, chiar în prima partidă, când, din postura de rezervă, a marcat pentru "Three Lions" contra Iranului (6-2).
Portugalia întâlnește Marocul, în al 3-lea sfert de finală de la Mondial (sâmbătă, ora 17:00). Câștigătoarea din acest meci va da piept cu învingătoarea din duelul Franța - Anglia, care are loc tot mâine, dar de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo