Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jack Grealish nu e de acord cu criticile aduse naționalei Angliei la Cupa Mondială din Qatar: "S-a exagerat foarte mult"

Alex Masgras

Publicat 28/11/2022 la 10:50 GMT+2

Jack Grealish nu este de acord cu criticile aduse jucătorilor Angliei după remiza cu Statele Unite de la Cupa Mondială din Qatar. Starul lui Manchester City este de părere că lumea a exagerat la finalul partidei în care echipa lui Gareth Southgate nu a reușit să înscrie.

Jack Grealish of England controls the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group B match between England and IR Iran at Khalifa International Stadium on November 21, 2022 in Doha

Credit imagine: Getty Images

Anglia a început foarte bine Cupa Mondială din Qatar, câștigând cu 6-2 partida de debut cu Iran. Așteptările au fost mari și pentru al doilea meci al grupei în care echipa lui Gareth Southgate a întâlnit Statele Unite ale Americii, dar vicecampioana Europei a încheiat la egalitate, scor 0-0.
Criticile nu au întârziat să apară în urma rezultatului de egalitate cu SUA. Jack Grealish, jucător care a fost introdus de Southgate în minutul 68, atunci când l-a înlocuit pe Raheem Sterling, crede că toate criticile venite în urma partidei cu SUA sunt exagerate:
"În general, cred că s-a exagerat foarte mult. În afară de Spania, noi suntem cei mai buni marcatori ai turneului. Nu îmi vine nimeni în minte care să fi marcat mai mult de șase goluri.
După ce am învins Iran, eram cel mai bun lucru de la pâinea feliată, marcând șase goluri. Apoi avem un meci fără gol marcat și cred că s-a exagerat, dar asta se întâmplă când joci pentru Anglia", a declarat Grealish pentru talkSPORT.
Citește și:

Anglia va întâlni Țara Galilor în ultima partidă din faza grupelor

Spania este singura echipă cu mai multe goluri decât Anglia, după ce a învins cu 7-0 Costa Rica și a încheiat la egalitate partida cu Germania, scor 1-1. De asemenea, Franța are și ea șase goluri marcate după primele două meciuri de la Cupa Mondială. Campioana din 2018 a învins Australia cu 4-1 și Danemarca cu 2-1.
În ultima etapă de la Cupa Mondială, Anglia va întâlni Țara Galilor. Cu o victorie marți seară, echipa lui Southgate își asigură prima poziție în Grupa B. Mai mult decât atât, englezii sunt siguri de calificare atâta timp cât nu pierd în fața galezilor la o diferență de patru goluri sau mai mult. Anglia are 4 puncte, în timp ce Iran ocupă al doilea loc, cu 3 puncte. Clasamentul este continuat de SUA, cu 3 puncte, și Țara Galilor, ultima clasată, cu un singur punct.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo