Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"

Cristian Mihală

Actualizat 09/12/2022 la 10:06 GMT+2

Kaka a criticat tratamentul primit de echipa națională în țara sa, Brazilia, precum și modul în care unii oameni se raportează la unii idoli, precum Neymar sau chiar Ronaldo.

Kaka won the Ballon d'Or in 2007.

Credit imagine: Eurosport

LG QNED
Acest conţinut vă este oferit de LG. Trăieşte emoţia fiecărui gol transpusă în culori uimitoare. Doar cu LG QNED
Selecao joacă azi pentru a obține calificarea în semifinalele Mondialului, dar "temperatura" la Rio de Janeiro nu e la fel de fierbinte ca pe vremuri, când brazilienii respirau în ritm de samba pentru echipa națională.
Fost câștigător al Balonului de Aur în 2007, Kaka, campion mondial cu sud-americanii în 2002, a criticat tratamentul pe care echipa națională și Neymar îl primesc în țara sa în timpul Cupei Mondiale. Fostul star de la Real Madrid și Milan a criticat în egală măsură modul în care sunt tratați idoli precum Ronaldo.
"Este ciudat să spui asta, dar mulți brazilieni nu susțin Brazilia. Dacă îl vezi pe Ronaldo plimbându-se pe aici (n.r. în Qatar), vei spune "wow", el e "Fenomenul", marele Ronaldo. În Brazilia, este doar un grăsan care merge pe stradă", a declarat Kaká pentru BeIN Sports. "În acest moment, mulți oameni în Brazilia vorbesc despre Neymar, dar într-un mod negativ. Poate din cauza politicii, dar brazilienii uneori nu ne recunosc talentele", a adăugat el.
Întrebat dacă Ronaldo nu este la fel de apreciat de brazilieni precum este în restul lumii, Kaká a răspuns: "Desigur, mulți brazilieni îl iubesc pe Ronaldo, eu îl iubesc pe Ronaldo, dar felul în care îl respectă în Brazilia și în străinătate este diferit, văd asta mereu. E mult mai respectat în afara țării decât acasă".
Kaká și Ronaldo au făcut parte din echipa Braziliei care a câștigat Cupa Mondială din 2002, în Coreea și Japonia, ultimul trofeu din cele 6 obținute de selecao la competiția supremă.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN QATAR 2022 | PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

Vineri, 9 decembrie:
  • Croația - Brazilia, ora 17:00, Education City Stadium - Doha
  • Țările de Jos - Argentina, ora 21:00, Lusail Stadium - Al Daayen
Sâmbătă, 10 decembrie:
  • Maroc - Portugalia, ora 17:00, Al Thumama Stadium - Doha
  • Anglia - Franța, ora 21:00, Al Bayt Stadium - Al Khor
Semifinalele Campionatului Mondial sunt programate să se desfășoare pe 13, respectiv 14 decembrie, fază în care am putea avea dueluri de foc precum Brazilia - Argentina și Portugalia - Franța.
  • Semifinală 1, marți, 13 decembrie, ora 21:00: Croația / Brazilia - Țările de Jos / Argentina
  • Semifinală 2, miercuri, 14 decembrie, ora 21:00: Maroc / Portugalia - Anglia / Franța
  • Finala mică, sâmbătă, 17 decembrie, ora 17:00
  • Finala mare, duminică, 18 decembrie, ora 17:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo