Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique l-a lăudat pe unul dintre veteranii din lotul Spaniei! Cine l-a impresionat la Mondial

Bianca Dumitru

Publicat 28/11/2022 la 20:48 GMT+2

Spania este lider în grupa E, cu 4 puncte, după primele două etape din faza grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Luis Enrique și-a lăudat unul dintre jucători, titular în duelurile cu Costa Rica și Germania: Jordi Alba.

Jordi Alba, Dani Olmo, Cesar Azpilicueta (Spain)

Credit imagine: Getty Images

Spania este liderul grupei E, de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, având 4 puncte după primele două meciuri, cu Costa Rica (scor 7-0) și Germania (1-1).
Înainte de partida decisivă pentru calificarea în optimile competiției, Luis Enrique și-a lăudat unul dintre jucători. Este vorba despre Jordi Alba, care a fost titular în ambele dueluri deja disputate de "Furia Roja" în Qatar.
Selecționerul a spus că fundașul de 33 de ani, pe care l-a antrenat în perioada în care a stat pe banca Barcelonei, este un fotbalist foarte bun și a dat de înțeles că nu pricepe motivele pentru care, pe Camp Nou, se încearcă retragerea lui și a lui Sergio Busquets.
"Jordi Alba este un jucător de mare calitate. E cel mai bun fundaș stânga în momentul în care ajunge în față. E o campanie împotriva lui și a lui Busquets în care se încearcă retragerea lor", a declarat Luis Enrique.
Citește și:

Luis Enrique, mulțumit după remiza cu Germania

Selecționerul naționalei Spaniei, Luis Enrique, s-a declarat mulțumit de egalul cu Germania, precizând că în următorul meci, cu Japonia, "vom merge fără să speculăm și vom fi primii în grupă":
"Când o să văd meciul o să-mi placă mai mult decât senzația pe care o am acum. În primele două zile ne spun că vom fi lideri și că depindem de noi înșine. Îmi place atitudinea pe care o avem și intenția de a merge la joc și nu de a specula. Vom intra pe teren la ultimul meci fără să speculăm și vom merge să câștigăm și să fim primii în grupă.
Am văzut o primă repriză mai bună, dar pe tot parcursul jocului ne-a lipsit un pic de încredere să credem că putem face mai mult rău Germaniei. Ei au mers pe totul sau nimic, nu am putut controla jocul, s-a transformat într-un meci dus-întors și ne-au prins într-un fel la înghesuială, dar echipa a fost ambițioasă și voi fi mulțumit când voi vedea jocul mâine", a declarat Luis Enrique.
În ultimul meci din faza grupelor, Spania va înfrunta Japonia, iar Germania se va duela cu Costa Rica, ambele meciuri fiind programate joi, de la ora 21:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo