Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul emoționant transmis de Luis Enrique înaintea duelului dintre Spania și Germania! "E o zi specială"

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2022 la 15:40 GMT+2

Spania și Germania se vor înfrunta în această seară, de la ora 21:00, într-un meci din a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Înaintea partidei, selecționerul Luis Enrique a transmis un mesaj emoționant pentru fiica sa, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani.

Luis Enrique, durante una rueda de prensa

Credit imagine: Getty Images

Spania - Germania este cel mai tare meci de astăzi, din a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Partida are o miză uriașă pentru naționala lui Hansi Flick, învinsă în prima etapă de Japonia, scor 1-2, în timp ce, de cealaltă parte, "Furia Roja" își poate asigura calificarea în optimile competiției în cazul unei victorii.
Înaintea duelului, selecționerul Spaniei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Luis Enrique a publicat un scurt videoclip pe contul său de Instagram, în care a povestit despre însemnătatea acestei zile pentru el.
Astăzi, fiica antrenorului, Xana, ar fi împlinit 13 ani, ocazie cu care selecționerul i-a transmis dragostea sa. Din păcate, fetița a încetat din viață în urmă cu 3 ani, din cauza unei boli necruțătoare.
"Astăzi vom juca împotriva Germaniei. E o zi specială, pentru că e ziua lui Xana, care ar fi făcut 13 astăzi. Iubito, oriunde ai fi, te sărut dulce! Să ai o zi minunată, te iubim!", a spus Luis Enrique.
Citește și:

Ce așteptări are Luis Enrique de la duelul cu Germania

La conferința de presă dinaintea partidei cu Germania, selecționerul Spaniei a vorbit despre cum și-a instruit jucătorii să abordeze meciul din a doua etapă a grupelor.
"Va fi un adevărat test pentru noi. Într-un meci atât de important contra unei favorite, trebuie să arătăm că putem juca la fel. Vrem să dominăm întreg meciul. Dacă va funcționa, fantastic! Dacă nu, ne vom felicita rivalii.
Putem câștiga toate cele trei meciuri, dar să fim eliminați în optimi. Acest turneu final nu premiază consistența, ci faptul de a juca bine în momente cheie", a declarat Luis Enrique.
Duelul dintre Spania și Germania, contând pentru a doua etapă a grupelor, este programat în această seară, de la ora 21:00. În ultima rundă din această fază a competiției, Spania va înfrunta Japonia, iar Germania va întâlni Costa Rica, ambele partide fiind programate joi, de la ora 21:00.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo