Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noua campioană mondială, descoperită printr-o formulă matematică! Cine ar urma să se impună în Qatar

Bianca Dumitru

Publicat 23/09/2022 la 17:44 GMT+3

Au mai rămas mai puțin de două luni până la debutul turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Înainte de startul competiției, un analist bursier a dezvăluit ce echipă va câștiga trofeul în această iarnă, bazându-se pe o formulă matematică.

World Cup trophy

Credit imagine: Getty Images

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar va debuta pe 20 noiembrie. Cu circa două luni înainte de startul competiției, câștigătoarea a fost desemnată pe baza unei formulei matematice.
Analistul bursier Joachim Klemen a combinat mai multe variabile matematici și indici socioeconomici pentru a stabili procentajele de succes sau eșec al echipelor calificate la turneul final.
În urma calculelor, Argentina a fost desemnată viitoarea campioană mondială, Lionel Messi urmând a ridica deasupra capului trofeul și în Qatar, așa cum a făcut-o și în Copa America, anul trecut.
Conform formulei matematice, Argentina va trece cu succes de Arabia Saudită, Mexic și Polonia în faza grupelor și, după victorii în optimi și sferturi, va da în semifinalele competiției peste Spania, pe care o va elimina.
Ulterior, în finală, echipa lui Messi ar urma să dea peste Anglia, cu care s-a mai înfruntat până acum de 5 ori în edițiile trecute ale Cupei Modiale, englezii conducând la numărul de victorii (3).
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Citește și:
Campionatul Mondial din Qatar, 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo