Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola vede o favorită clară la Campionatul Mondial! Un star de la City a dezvăluit totul

Nicu Savin

Actualizat 29/10/2022 la 09:17 GMT+3

Prp Guardiola nu a făcut până acum vreo predicție oficială privind viitoarea campioană mondială, dar Julian Alvarez l-a dat de gol pe antrenorul său de la City. Atacantul venit de la Rivel Plate a dezvăluit că într-o discuție cu câțiva jucători, Guardiola a insinuat că Argentina are prima șansă de a câștiga Cupa Mondială din Qatar.

Pep Guardiola

Credit imagine: Eurosport

Campionatul Mondial din Qatar se apropie cu pași repezi, iar predicțiile despre câștigătoarea turneului final se înmulțesc. Marii antrenori ai echipelor de club evită să numească favorite, iar acest lucru este de înțeles. Ei stau zi de zi cu mulți internaționali și ar putea părea părtinitori, iar pe de altă parte nu vor să-și pună fanii în cap atunci când nu au încredere deplină în naționalele țărilor din care provin.
Pep Guardiola nu a făcut în mod oficial vreo predicție privind viitoarea campioană mondială, dar un jucător de la Manchester City l-a dat de gol. Este vorba despre Julian Alvarez, care a fost martorul unei discuții purtate de Guardiola cu câțiva fotbaliști de la City, în care se vorbe despre ce naționale au cele mai mari șanse să ridice trofeul în Qatar.
Citește și:

Pep Guardiola o vede pe Argentina mare favorită la Cupa Mondială din Qatar

Atacantul ajuns pe Etihad de la River Plate a dezvăluit că antrenorul său crede că Argentina pleacă cu prima șansă.
"Într-una din primele mele zile la City, Pep, portughezii din lot și Rodri au vorbit despre cine ar putea câștiga Cupa Mondială. Eu nu am spus nimic. Ei au spus Portugalia, Franța și alte națiuni europene, dar Pep a spus: "Știți cine are cele mai bune șanse?" Ei nu spuneau nimic și el a arătat spre mine", a spus Alvarez pentru ESPN, citat de Mirror.
Julian Alvarez a stat în umbra lui Erling Haaland în acest sezon, dar chiar și așa a marcat 4 goluri în cele 15 apariții în tricoul lui City. Atacantul de 22 de ani este pe lista largă a lui Lionel Scaloni pentru Campionatul Mondial și cel mai probabil va fi inclus în lotul pentru Qatar.
"Printre cele trei, patru, cinci echipe favorite suntem și noi. Într-un Mondial nu este ușor, un joc te poate costa eliminarea, dar cred că avem ceea ce ne trebuie. La 22 de ani, să fii pe o listă a antrenorului este foarte frumos. Voi face tot posibilul să fiu acolo.
Întotdeauna am visat să joc în Europa, să fiu în echipa națională. Nu mi-am imaginat că se va întâmpla atât de repede, în șapte ani s-au întâmplat toate acestea, sunt foarte mulțumit de tot procesul. În casa mea suntem toți fani ai fotbalului, lumea se oprește când joacănaționala Argentinei. Toată familia deschide televizorul, se așază în fotoliu și nici o musca nu se aude", a completat Alvarez.
Argentina are în palmars două titluri mondiale, în 1978 și 1986, dar și două finale pierdute, în 1990 și 2014. În Qatar, naționala lui Messi a fost repartizată în Grupa C, alături de Arabia Saudită, Polonia și Mexic, astfel că nu ar trebui să fie o mare problemă să acceadă în optimi.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo