Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Bukari, ghanezul acuzat că l-a sfidat pe Ronaldo, după ce a dat gol contra Portugaliei

Nicu Savin

Publicat 25/11/2022 la 11:47 GMT+2

Portugalia a debutat cu dreptul la Cupa Mondială din Qatar, după ce a învins cu 3-2 reprezentativa Ghanei. Finalul a fost unul încins, după golul marcat de Bukari în minutul 89. Ghanezul a sărbătorit în stilul lui Ronaldo, care a privit de pe bancă gestul adversarului. Atacantul de la Steaua Roșie Belgrad a fost acuzat că l-a sfidat pe CR7, dar a ținut să precizeze că nu a fost vorba de așa ceva.

Osman Bukari

Credit imagine: Getty Images

Portugalia a început cu o victorie la limită Cupa Mondială din Qatar, 3-2 contra Ghanei. După o primă repriză ștearsă, Cristiano Ronaldo a ieșit la rampă, obținând și transformând cu siguranță un penalty. Starul de 27 de ani a devenit astfel primul om din istorie care marchează la 5 ediții de Campioant Mondial.
Ghana a egalat prin Ayew, dar Joao Felix și Rafa Leao au pus punctele la adăpost pentru lusitani. Finalul nu a fost unul lipsit de emoții pentru echipa lui Fernando Santos. În minutul 89, Osman Bukari a redus din diferență și a reaprins speranțele în tabăra "Stelelor Negre".
Atacantul de 23 de ani de la Steaua Roșie Belgrad s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo, care fusese înlocuit și a privit uimit de pe bancă momentul respectiv.

Bukari susține că nu a vrut să-l ironizeze pe Ronaldo prin bucuria sa de la golul contra Portugaliei

În mediul online și în unele publicații internaționale s-a viralizat ideea că ghanezul l-a sfidat pe CR7 prin imitarea acestuia după golul marcat. Bukari a ținut să facă lumină în acest caz și a spus că a fost copleșit de emoția momentului și de aceea s-a bucurat precum Ronaldo, subliniind că îl respctă enorm pe lusitan, care este unul dintre idolii săi.
"Am observat că sărbătoarea mea de astăzi a generat comentarii care susțin că am fost lipsit de respect față de Ronaldo. Acest lucru este incorect. Am fost copleșit de emoția momentului de a marca pentru țara mea, la debutul meu la Cupa Mondială. Educația mea nu îmi permite să-mi lipsească respectul pentru alți jucători și cu atât mai puțin pentru unul dintre idolii mei", a transmis Bukari, citat de As.com.
Osman Bukari are 23 de ani și este din 2020 în Europa (a fost împrumutat pentru o jumătate de an la Anderlecht, în 2018, dar nu s-a acomodat și s-a întors în Ghana), perindându-se pe la echipe ca Trencin, Gent sau Nantes, înainte de a ajunge la Steaua Roșie Belgrad în vara acestui an.
La echipa națională, Bukari are doar 8 selecții, iar golul cu Portugalia a fost abia al 2-lea al său în tricoul primei reprezentative. Atacantul va avea cel puțin alte două șanse de a-și îmbunătăți statisticile la această Cupă Mondială, Ghana urmând a juca cu Coreea de Sud și Uruguay în ultimele partide din grupă.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo