Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergino Dest i-a convins pe oficialii lui AC Milan în Qatar! Ce clauză vor plăti italienii

Alex Masgras

Publicat 06/12/2022 la 15:31 GMT+2

Sergino Dest i-a impresionat pe oficialii lui AC Milan în cele patru meciuri pe care le-a disputat la Cupa Mondială din Qatar în tricoul SUA, iar echipa de pe San Siro este pregătită să plătească cele 20 de milioane de euro pentru a îl cumpără definitiv pe american de la Barcelona.

Dest

Credit imagine: Eurosport

Sergino Dest a fost împrumutat de Barcelona la AC Milan până la finalul sezonului, dar fundașul american nu a reușit să impresioneze foarte tare pe San Siro în prima parte a acestui sezon. Chiar și în aceste condiții, el a fost unul dintre titularii de drept din naționala Statelor Unite la Cupa Mondială din Qatar, iar prestațiile sale nu au trecut neobservate de oficialii lui AC Milan.
Americanii au ieșit din grupe și au ajuns până în optimile de finală, acolo unde s-au văzut învinși de Olanda. Titular în toate cele patru partide ale SUA de la Cupa Mondială, dar și cu o pasă de gol în cont, la singura victorie a americanilor, cea din meciul cu Iran, Dest a făcut o impresie bună conducerii lui AC Milan.
Potrivit italienilor de la Corriere dello Sport, citați de Mundo Deportivo, prestațiile lui Dest din Qatar i-au convins pe oficialii milanezi să plătească cele 20 de milioane de euro Barcelonei, pentru a îl cumpăra definitiv pe apărătorul american.
Citește și:

Sergino Dest este foarte aproape de transferul definitiv la AC Milan

În urma acestor prestații bune, Dest speră să primească mai multe șanse din partea lui Pioli pe San Siro. Mai mult decât atât, Barcelona așteaptă această mutare cu brațele deschise, în condițiile în care catalanii vor încasa 20 de milioane de euro pentru un jucător care nu îl impresionase pe Xavi, motiv pentru care a și fost împrumutat.
În vârstă de 22 de ani, fundașul născut în Olanda care a ales să reprezinte Statele Unite a crescut la Ajax, după care a fost cumpărat în 2020 de Barcelona. După doi ani petrecuți pe Camp Nou, catalanii l-au împrumutat la AC Milan, iar în urma prestațiilor de la Cupa Mondială, sunt foarte aproape de a îl vinde definitiv pe acesta.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo