Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tite, reproșuri dure pentru convocările de la Campionatul Mondial! "El merita în locul lui Martinelli"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 10/11/2022 la 15:36 GMT+2

Tite, selecționerul Braziliei, a fost acuzat pentru convocarea lui Gabriel Martinelli în lotul pentru Cupa Mondială din Qatar. Neto, un fost mijlocaș, ce acum lucrează la un post de radio, a numit decizia drept fiind "lipsită de respect pentru fotbal".

Gabriel Martinelli

Credit imagine: AFP

Articol scris de Dani Morar
Selecționerul Braziliei, Tite, a fost acuzat că arată o "lipsă de respect față de fotbal", după decizia de a-l convoca pe Gabriel Martinelli pentru Cupa Mondială. Vestea nu a fost primită deloc bine de fostul mijlocaș brazilian Neto, ajuns între timp la un post de radio. Realizatorul de emisiuni crede că Gabigol, un atacant foarte cunoscut în America de Sud, care a marcat golul victoriei lui Flamengo în finala Copei Libertadores, este cel care ar fi meritat să îi ia locul jucătorului "tunarilor".
Betano Afiș, varianta 2
"E o rușine, o glumă, o lipsă de respect pentru ceea ce înseamnă fotbal. Și nu din cauza convocării lui Dani Alves, ci a lui Martinelli. Care este povestea lui? 33 de goluri în carieră.
Să faci asemenea lucruri în fotbal arată că nu îți meriți postul. Să îl chemi pe Martinelli la națională și să nu te bazezi pe Gabigol (n.r. Gabriel Barbosa, de la Flamengo) este o lipsă de respect. E cea mai mare rușine dintre toate. Să îl chemi pe Martinelli arată că tu, Tite, nu îți meriți postul de selecționer pentru că nu e corect față de Gabigol.
Băiatul ăsta (n.r. Martinelli) a înscris 5 goluri în acest sezon și nimeni nu știe cine este. Asta în comparație cu Gabigol, care a înscris golul cu care echipa sa a cucerit Copa Libertadores și a marcat de 29 de ori în acest sezon. Ce a făcut Martinelli în fotbalul european. Arsenal nici măcar nu e în Champions League", a spus Neto, conform Daily Mail.
De asemenea, Neto l-a luat în vizor și pe Gabriel Jesus, un alt fotbalist de la Arsenal pe care Tite se va baza la Mondial.
"Câte goluri a înscris Jesus în ultimele partide? Ah, niciunul. La Cupa Mondială? Zero. În calificări? Zero", a mai adăugat Neto.
Având în vedere aria de selcție largă pe care o are la dispoziție Tite, nemulțumirile legate de anumiți jucători nu sunt surprinzătoare. Pe lângă Gabriel Barbosa, alți fotbaliști de valoare au ratat lotul Braziliei. Firmino, Gabriel Megalhaes, Emerson, Danilo, Coutinho sau Felipe Anderson sunt doar câteva dintre numele mari ce lipsesc.
Citește și:

Lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Brazilia (Tite) - 26 de jucători
Portari: Alisson (Liverpool/Anglia), Ederson (Manchester City/Anglia) și Weverton (Palmeiras/Brazilia).
Fundași: Danilo (Juventus/Italia), Dani Alves (Pumas/Mexic), Alex Sandro (Juventus/Italia), Alex Telles (Manchester United/Anglia), Thiago Silva (Chelsea/Anglia), Marquinhos (PSG/Franța), Eder Militao (Real Madrid / Spania) și Bremer (Juventus / Italia).
Mijlocași: Casemiro (Manchester United/Anglia), Fabinho (Liverpool/Anglia), Bruno Guimaraes (Newcastle/Anglia, Fred (Mcnahester United), Everton Ribeiro (Flamengo) și Lucas Paqueta (Westa Ham United/Anglia).
Atacanți: Neymar (PSG/Franța), Vinicius Jr (Real Madrid/Spania), Gabriel Martinelli (Arsenal/Anglia), Raphinha (Barcelona/Spania), Antony (Manchester United/Anglia), Rodrygo (Real Madrid/Spania), Gabriel Jesus (Arsenal/Anglia), Richarlison (Tottenham/Anglia) și Pedro (Flamengo/Brazilia).
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt stadioanele pe care se vor juca partidele de la turneul fina

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo