Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre cei mai mari jucători germani, discurs de retragere după "dezastrul absolut" de la Mondial

Cristian Mihală

Actualizat 02/12/2022 la 08:49 GMT+2

Thomas Muller a avut un discurs ce a semănat a anunț de retragere din națională, după ce Germania a fost eliminată de la Campionatul Mondial.

Nationalspieler Thomas Müller hat seine Teamkollegen vor zu großem Leichtsinn vor dem Gruppenfinale bei der WM in Katar gegen Costa Rica gewarnt.

Credit imagine: SID

Selecţionata Germaniei a învins echipa Costa Ricăi cu scorul de 4-2 (1-0), joi seara, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, dar a părăsit competiţia.
Cvadrupla campioană mondială spune "adio" Mondialului pentru a doua ediţie la rând competiţia din faza grupelor, în ciuda singurei sale victorii, venită în urma golurilor marcate de Serge Gnabry (10), Kai Havertz (73, 85) şi Niclas Fuellkrug (90+1). Pentru costaricani, renăscuţi după catastrofa de la debut (0-7 cu Spania), au înscris Yeltsin Tejeda (58) şi Manuel Neuer (70, autogol).
La final, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Mannschaftului, Thomas Muller, a avut un discurs ce a adus a rămas bun.
"Muller a rostit cuvinte care au sunat ca sfârșitul carierei sale în națională", notează Bild.

Muller, discurs care sună a retragere după Campionatul Mondial

"Este un dezastru absolut! Nu știu cum să procedez. Dacă acesta a fost ultimul meu meci la națională, atunci aș vrea să spun câteva cuvinte fanilor fotbalului german. A fost o plăcere enormă, dragi oameni. Am avut momente grozave, am încercat să-mi dau inima pe teren în fiecare meci.
Întotdeauna am dat tot ce am putut și uneori au fost lacrimi de bucurie din cauza acțiunilor mele, uneori spectatorii au avut și dureri în suflet, când nu am avut realizările așteptate. Chiar dacă nu am reușit în toate acțiunile, am jucat mereu cu dragoste pentru Germania", au fost cuvintele lui Muller.
44 de goluri în 121 de partide a reușit Muller pentru Germania, el fiind pentru prima oară convocat la națională în urmă cu 12 ani.
Campion mondial cu Germania, în 2014, atacantul lui Bayern nu a mai intrat în planurile lui Joachim Low începând din 2019. "Am fost supărat și mânios", spunea jucătorul de 33 de ani după ce a ieșit din circuitul naționalei. În cele din urmă, el a revenit în tricoul Mannschaftului la Euro 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo