Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic, convins că un singur jucător va câștiga toate trofeele individuale din Qatar. Cine este alesul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/11/2022 la 20:57 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic, atacantul de 41 de ani al celor de la AC Milan, nu a stat pe gânduri atunci când a fost întrebat cine va fi golgeterul, surpiza și cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar. Surprinzător sau nu, suedezul a nominalizat de fiecare dată aceeași persoană.

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles during AC Milan training session at Milanello on March 17, 2022 in Cairate, Italy.

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
Atacantul de 41 de ani al italienilor de la AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a dezvăluit care este fotbalistul său preferat de la ediția din acest an a Cupei Mondiale, fiind convins că acesta își va adjudeca și pune în palmares toate distincțiile individuale din Qatar, la finalul turneului.
Ibrahimovic a oferit un interviu în care și-a exprimat și predicțiile pentru Campionatul Mondial și, de departe, francezul Olivier Giroud pare favoritul său.
CITEȘTE ȘI:

Zlatan Ibrahimovic pariază pe Giroud la Campionatul Mondial

Zlatan Ibrahimovic are un favorit cert la Mondialul din Qatar. Colegul său de la AC Milan, francezul Olivier Giroud, pare să fie în cărți pentru a câștiga mai multe distincții la ediția din 2022 a turneului final, pe lângă titlul suprem, pe care trebuie să și-l apere alături de naționala din Hexagon, după triumful din 2018, din Rusia.
Zlatan Ibrahimovic nu are emoții și este convins că, fără doar și poate, Giroud își va trece în palmares toate trofeele individuale de la Mondialul din Qatar, acolo unde a debutat deja cu dreptul în fața reprezentativei din Australia, scor 4-1, unde a semnat și o dublă.
"Cine va fi golgheterul Cupei Mondiale? Olivier Giroud! Cine ne va surprinde? Olivier Giroud! Cine va fi cel mai bun jucător al turneului? Îl susțin pe prietenul meu, Olivier Giroud!
Cine va fi cel mai mare talent de la Cupa Mondială? Olivier Giroud, pentru că este încă tânăr, iar dacă spun că e tânăr, înseamnă că și eu sunt", a afirmat Ibrahimovic într-un interviu oferit pentru 433.

OLIVIER GIROUD A DEVENIT CEL MAI BUN MARCATOR DIN ISTORIA FRANȚEI

Cu Karim Benzema indisponibil din cauza problemelor medicale, atacul francez se bazează pe Olivier Giroud, la fel ca și la precedenta ediție a Cupei Mondiale, iar vârful legitimat la AC Milan dovedește că poate fi unul dintre cei mai buni din lume, cu toate că a ajuns la 36 de ani.
Cotat la doar 4 milioane de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Olivier Giroud a înscris golul cu numărul 50 în tricoul naționalei Franței, fiind asistat de Rabiot în minutul 32 și s-a apropiat astfel și mai tare de titulatura de cel mai bun atacant din istoria "Les Bleus", fiind la o singură reușită de a-l egala pe marele Thierry Henry în topul marcatorilor Franței.
Giroud a fost aproape de a marca și în repriza secundă, în minutul 50, când a reluat superb din foarfecă centrarea lui Theo Hernandez, însă șutul său a mers puțin pe lângă poarta australienilor.
Ulterior, Olivier Giroud a reușit să egaleze cifra impresionantă reușită de Henry, după ce a marcat din nou în minutul 71 din centrarea lui Kylian Mbappe, fiind astfel la un pas de a-l depăși pe fostul câștigător al Balonului de Aur.
Clasament Grupa D - Campionatul Mondial:
  • 1. Franța - 3 puncte
  • 2. Tunisia - 1 punct
  • 3. Danemarca - 1 punct
  • 4. Australia - 0 puncte
Rezultate prima etapă, Grupa D:
  • Tunisia - Danemarca, 0-0
  • Franța - Australia, 4-1

Programul meciurilor rămase din Grupa D la CM 2022

Etapa a II-a:
  • 26 noiembrie, ora 12.00: Tunisia – Australia (Al Janoub Stadium);
  • 26 noiembrie, ora 18.00: Franța – Danemarca (Stadium 974);
Etapa a III-a:
  • 30 noiembrie, ora 17.00: Danemarca – Australia (Al Janoub Stadium);
  • 30 noiembrie, ora 17.00: Tunisia – Franța (Education City Stadium).
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo