Barcelona stă pe un butoi de pulbere după înfrângerea grea de la Lisabona. 2-8 cu Bayern a încins atmosfera pe Camp Nou, iar Victor Font vrea să profite imediat.
"Cel mai bine este că Bartomeu să demisioneze și avem alegeri cât mai repede. Este o umilință grea și nu putem să trece așa ușor peste ea" a scris candidatul la postul de președinte al Barcelonei.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 22 MINUTE
Victor Font a anunțat de un an că vrea să candideze la alegerile din 2021 și are susținători puternici în rândul fanilor influenți ai Barcelonei. Doar Josep Maria Bartomeu poate decide convocarea de urgență a alegerilor.
https://i.eurosport.com/2017/10/05/2180794.jpg

Președintele Barcelonei este votat de fani

Spre deosebire de majoritatea cluburilor de fotbal, Barcelona aparţine celor 150.000 de membri şi acţionari, care îşi aleg conducerea la fiecare şase ani. În 2015, Josep Maria Bartomeu și-a păstrat postul deși la începutul campaniei a fost acuzat de spălare de fonduri. Bartomeu a primit 25.823 de voturi faţă de 15.615 (33,03 la sută) cât a întrunit principalul său adversar, fostul preşedinte Joan Laporta, aflat în funcţie din 2003 până în 2010.
La alegerile din 2021, Bartomeu nu mai are voie să candideze.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 4 ORE