Dacă Ronaldo este un exemplu pentru toți din punct de vedere al nutriției, vârful lui Ronaldo având grijă la ceea ce mănâncă încă de când era junior (deși are 36 de ani, vârsta biologică e cu cel puțin 10 ani mai mică), Erling Haaland e exponentul unei alte "diete".
Concret, vârful lui Dortmund a ajuns să arate ca o forță a naturii pentru că mănâncă enorm și transformă toate caloriile în mușchi, prin mersul regulat la sală. Johsua King, colegul său de la națională, a dezvăluit că e uluit de cât de mult poate să mănânce Haaland, niciun fotbalist profesionist neavând o astfel de alimentație.
"E un ciudat, n-am mai văzut pe nimeni să mănânce atât de mult. Și-a crescut foarte mult masa musculară pentru că mănâncă precum un urs. Dar e un băiat de treabă, cu picioarele pe pământ", a spus Joshua King, potrivit ESPN.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
17/01/2022 LA 06:35
CITEȘTE ȘI:
S-A RĂZBUNAT MANCHESTER UNITED PE ZIDANE ȘI PSG? TREI "IEPURI" DINTR-O LOVITURĂ PENTRU "DIAVOLI"

Haaland, spre Premier League

Erling Haaland va pleca cu siguranță de la Dortmund în vară, când i se va activa clauza de 75 de milioane pentru o mutare. Fără el pe teren (norvegianul e accidentat și nu a mai jucat în ultimele 3 partide de UCL), germanii au ratat șansa să se califice în optimile Champions League.
Haaland nu are cum să facă performanță la formația actuală, astfel că abia așteaptă o nouă provocare. Întrebat dacă îl vede evoluând în Premier League, Joshua King, atacantul lui Watford, a dezvăluit că Erling are o formație favorită surpriză în Anglia: Leeds. Evident, nu se pune problema ca vârful să ajungă sub comanda lui Bielsa, urmând să se transfere la un club mult mai mare.
"Știu că iubește Leeds, dar nu știu dacă vreodată va juca acolo, vom vedea. Mi-aș dori să îl văd în Premier League. Am vorbit despre asta în vară. I-am spus că trebuie să vină aici pentru că i-ar plăcea campionatul. E încă tânăr, deci are timp", a mai spus King.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Leeds - Arsenal 1-4 | Un fan care i-a abuzat rasist pe oaspeți a fost arestat
19/12/2021 LA 07:18
Fotbal
O singură formație care a jucat în Premier League a scăpat nebătută de Guardiola
15/12/2021 LA 08:57