Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, calificare la pas în Cupa Germaniei! A trecut cu scorul de 12-0 de o echipă din liga a cincea

Bianca Dumitru

Actualizat 26/08/2021 la 07:50 GMT+3

Bayern Munchen s-a calificat în turul doi al Cupei Germaniei după ce a trecut cu scorul de 12-0 de Bremer, echipă din liga a cincea.

I giocatori del Bayern Monaco esultano - Bremer SV-Bayen Monao Coppa di Germania

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen nu a avut nici cea mai mică problemă în primul tur al Cupei Germaniei. Echipa lui Julian Nagelsmann a trecut cu scorul de 12-0 de Bremer, formație din liga a cincea.
Eric Maxim Choupo-Moting a înscris de 4 ori în poarta adversarilor, mai mult decât a făcut-o pe parcursul întregului sezon 2020/21.
Pentru Bayern au mai înscris Jamal Musiala, care a reușit o dublă, Malik Tilmann, Leroy Sane, Mickael Cuisance, Bouna Sarr și Corentin Tolisso. În plus, la scorul final a contribuit și Jan-Luca Warm, care a înscris în propria poartă.
Campionii din Bundesliga s-au apropiat astfel de recordul stabilit în 1997, când Bayern o învingea pe Waldberg cu scorul de 16-1, aceasta fiind cea mai mare diferență de scor din Cupa Germaniei.

Nagelsmann, primul trofeu cu Bayern

La jumătatea acestei luni, Bayern Munchen a câștigat Supercupa Germaniei după ce s-a impus cu 3-1 împotriva Borussiei Dortmund, un meci jucat chiar pe terenul galben-negrilor.
Lewandowski, cu o dublă, și Muller au marcat pentru bavarezi, în timp ce Marco Reus a încercat să-și țină echipa în cursa pentru trofeu, golul său nefiind, însă, suficient, iar Julian Nagelsmann a cucerit, astfel, primul său trofeu alături de Bayern.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo