Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern, zdrobită de Monchengladbach în Cupa Germaniei! Neuer a încasat 5 goluri în mai puțin de o oră

Bianca Dumitru

Publicat 27/10/2021 la 23:36 GMT+3

Bayern Munchen a fost eliminată în această seară din Cupa Germaniei după o înfrângere usturătoare în fața celor de la Borussia Monchengladbach, scor 5-0.

Thomas Mueller of FC Bayern Muenchen reacts after Ramy Bensebaini of Borussia Moenchengladbach (not pictured) scored their teams third goal during the DFB Cup second round match between Borussia Mönchengladbach and Bayern München at Borussia Park Stadium

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a suferit a doua și cea mai drastică înfrângere din acest sezon în această seară, în 16-imile Cupei Germaniei, pe terenul celor de la Borussia Monchengladbach.
Deși Bayern s-a prezentat la meci cu un prim 11 de top, din care nu au lipsit Neuer, Muller, Lewandowski, Gnabry și Kimmich, gazdele s-au impus cu scorul de 5-0.
Asaltul asupra echipei lui Julian Nagelsmann a început încă din minutul 2, când Kone a deschis scorul după un assist al lui Embolo.
În minutele 15 și 21, Bensebaini a reușit o dublă, iar Monchengladbach a devenit astfel prima echipă din istoria DFB Pokal care înscrie 3 goluri în poarta lui Bayern în primele 21 de minute ale unei partide.
În repriza secundă, Embolo l-a învins de două ori pe Neuer în doar 7 minute (51 și 58), stabilind scorul final al duelului din 16-imile Cupei Germaniei, 5-0.
În faza precendentă a DFB Pokal, Bayern Munchen se impusese cu scorul de 12-0 pe terenul lui Bremer, în timp ce Monchengladbach nu reușise să câștige decât cu 1-0 în fața celor de la Kaiserslautern.
Înfrângerea din această seară este a doua pe care au suferit-o campionii Germaniei în acest sezon, celălalt rezultat negativ fiind înregistrat în Bundesliga, în fața celor de la Frankfurt, scor 1-2.
Pentru echipa lui Julian Nagelmann urmează sâmbătă, de la ora 16:30, meciul cu Union Berlin, contând pentru a 10-a etapă a Bundesliga.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo