Diego Costa și-a reziliat amiabil contractul cu Atletico Madrid, dar se părea că atacantul spaniol născut în Brazilia își va găsi repede o altă echipă. Din păcate pentru el, acest lucru nu s-a întâmplat până acum, deși impresarii acestuia îl propun diverselor echipe din Europa.
Potrivit francezilor de la "La Provence'', ultima echipă la care a fost propus Diego Costa a fost Olympique Marseille, ocupanta locului 6 în Ligue 1, cu mențiunea că formația antrenată de Andre Villas Boas are cu 2 meciuri mai puțin disputate față de cele 5 echipe din fața sa.
Marseille este în căutarea unui atacant de careu, iar Diego Costa este un atacant de valoare, dar Pablo Longoria, directorul sportiv al echipei, nu a fost deosebit de atras de posibilitatea aducerii atacantului pe Stade Velodrome.
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 7 ORE

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Diego Costa, refuzat de Marseille din cauza temperamentului și a pretențiilor financiare

Sursa citată notează că din punct de vedere sportiv atacantul s-ar fi încadrat cerințelor lui Villas-Boas, însă temperamentul său vulcanic și pretențiile financiare exagerate au făcut ca francezii să îl refuze.
Diego Costa câștiga la Atletico Madrid 7 milioane de € pe an și probabil își dorește un salariu măcar apropiat de această sumă. Cerințele financiare exagerate l-au împiedicat pe atacant să ajungă din nou în Premier League, acolo unde a fost dorit insistent de Wolverhampton. "Lupii" vor neapărat un vârf care să compenseze absența de lungă durată a lui Raul Jimenez, însă nu și-au putut permite salariul cerut de Costa.
Dacă un club din Premier League nu i-a putut satisface pretențiile jucătorului de 32 de ani, e greu de crezut că Marseille sau orice alt club din Europa poate face acest lucru.
În acest moment, Diego Costa este în Brazilia, unde se antrenează cu modesta echipă din orașul său natal (Lagarto) pentru a se menține în formă. E clar că pentru a-și găsi o echipă de nivel bun în Europa, Diego Costa trebuie să accepte un salariu mai mic. În caz contrar, fostul atacant de la Chelsea și Atletico Madrid ar putea spune adio fotbalului mare, existând posibilitatea ca el să joace în țările arabe sau în Statele Unite.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Ligue 1
OM - PSG | Le Classique pune pe jar Franța
IERI LA 08:49
Ligue 1
Haos în Franța! Fanii lui Nice au invadat terenul în meciul cu Marseille! Partida a fost abandonată
22/08/2021 LA 21:08